06 / 05 / 2024

türkiyenin ekolojik stadı

türkiyenin ekolojik stadı

Sivas'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi. Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması işlemine başlanacak.

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Atatürk Olimpiyat Stadı 92 bin 208 kişi kapasiteli olacak!

Atatürk Olimpiyat ve Türk Telekom Stadı Türkiye Futbol Federasyonu'nun, UEFA'ya verdiği dosyada İstanbul'dan 2 stat yer alıyor. URO 2024 için yeniden inşa edilmesi planlanan Atatürk Olimpiyat Stadı'nın 92 bin 208 kişi kapasiteli olması planlanıyor.

Adana Stadının yapım süreci meclis gündeminde!

Adana Stadının yapım süreci mecliste konu oldu. CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen, Adana Stadı ile ilgili soru önergesi hazırladı..

Türk Telekom Stadı'nda ofis alanları açıldı!

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi için Workinton firmasıyla anlaşma yapıldı. Stat, 365 gün çalışan bir kompleks haline getirilecek.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Sivasspor'un yeni stadı ne zaman açılacak?

Sivasspor, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle yaptırılan ve Türkiye'nin ilk ekolojik stadı olma özelliğini taşıyan stat, Mersin İdmanyurdu maçıyla açılacak.

Sivasspor Stadı açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta 3 yıl önce yapımına başlanan 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı" yeni sezon için gün sayıyor.Vali Gül: Stadyumumuz çok güzel, gerçekten gururu verici" dedi.

Yeni Adana Stadı’nın yüzde 47’si tamam!

Yapımına 2 yıl önce başlanan Yeni Adana Stadı’nın yüzde 47’si tamamlandı. 300 işçinin 24 saat esasına göre çalıştığı 6 katlı stadın, 2016-2017 sezonun ikinci yarısına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sivasspor Stadı'nın yüzde 99'u tamam!

Sivas'ta yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan, çatıda biriken yağmur ve kar sularını depolayarak elektrik enerjisine dönüştürecek alttan ısıtmalı 27 bin 532 kişi kapasiteli "Türkiye'nin ilk ekolojik stadının yüzde 99'unun tamamlandığı bildirildi.

Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkım kararı protesto edildi!

CHP İstanbul İl Örgütü, Gaziosmanpaşa Stadı'nın yıkılması kararını protesto etti. CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, stat önünde gazetecilere yaptığı açıklamada, burada birçok takıma kaptanlık yapan sporcuların yetiştiğini söyledi.

türkiyenin ekolojik stadı Haberi

türkiyenin ekolojik stadı

Sivas'ta geçen yıl temeli atılan 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının 2015-2016 sezonunda kullanılabilir duruma geleceği bildirildi. 


Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut idaresi (TOKİ) Başkanlığı iş birliğinde Sivas'ta yapımına başlanan Türkiye'nin ilk ekolojik stadında gelecek ay çatı kaplaması ve cephe konstrüksiyon imalatına başlanacağı bildirildi. Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Salim Kılıç, 18 Haziran 2012'de ihalesi yapılan, kendi enerjisinin bir bölümünü üretecek, yağmur ve kar sularını depolayacak, ısıtma sistemli ve 25 bin seyirci kapasiteli Türkiye'nin ilk ekolojik stadının temelinin 25 Mayıs 2013'te atıldığını anımsattı. Sivas 4 Eylül Stadı inşaatının iklim koşulları gereği beklenen sürede tamamlanamadığını belirten Kılıç, "İnşaat, iklim elverdiği sürece hızlı bir şekilde devam ediyor fakat resmi süre olarak ekim ayının sonlarında bitmesi gereken...