07 / 05 / 2024

Türkiye’nin Markaları

Türkiye’nin Markaları

Yapı sektörünün yenilikçi markası Pakpen, 17 Nisan Çarşamba gecesi Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen ödül töreninde Türkiye’nin Superbrands’leri arasında yerini aldı.

Türkiye'nin en çok satan 20 SUV modeli belli oldu! İşte en çok tercih edilen otomobil markaları...

Otomobiller içerisinde en çok tercih edilenler SUV otomobiller oldu.  SUV otomobiller, 292 bin 843 adet satış rakamıyla yüzde 49,8 seviyesine ulaştı. Peki Türkiye'nin en çok satan SUV modelleri hangileri? En çok tercih edilen otomobil markaları hangisi? 

Türkiye'nin en değerli markaları tek tek listelendi! Zirve, 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'ın araştırmasına göre, Türkiye'nin en değerli markaları belli oldu. Bu kapsamda Zirve 2 milyar dolar marka değeri ile THY'de oldu. İşte detaylar...

Türkiye’nin en değerli markaları belli oldu!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance, 2020 yılına ilişkin "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasını tamamladı.

NEF İnşaat Türkiye’nin en değerli 35'inci markası!

Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance “Türkiye’nin En Değerli Markaları-Turkey 100” çalışmasının 12’ncisini tamamlandı.  Listede NEF İnşaat 35'inci sırada yer aldı.

Türkiye'nin 101 popüler franchise markası!

Franchising sektörünün popüler markalarını "Bayim Olur Musun?" dergisi derledi. İşte Türkiye'nin 101 popüler franchise markası...

Türkiye'nin en değerli 100 markasının 6'sı inşaat şirketi!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. Listede 6 inşaat şirketi bulunuyor.

Enka, Türkiye'nin en değerli 20 markası arasında!

Brand Finance tarafından "Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100" çalışmasının 9'uncusu tamamlandı. "Türkiye'nin en değerli markaları 2016" listesinde ilk sırayı, 2 milyar 452 milyon değeriyle THY alırken, 18'nci sırada ise Enka bulunuyor.

Vialand Türkiye'nin en genç süper markası seçildi!

Türkiye’nin en süper markalarını belirleyen “Süperbrands Ödülleri” sahiplerini buldu. Türkiye’nin genç, dinamik ve hızlı büyüyen markalarından Vialand, Türkiye’nin “En Genç Süper Markası” olarak ödüllendirildi.

GBC İnşaat Türkiye'nin ilk biyogaz tesislerini inşa ediyor!

1978 yılından bu yana inşaat sektöründe başarılı çalışmalara imza atan GBC İnşaat, biyogaz tesisleri konusundaki uzmanlığıyla, Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veriyor.

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı!

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı. İklimlendirme sistemlerinde sunduğu çözümler ile kullanıcılarına yüksek verimlilik ve konfor sunmayı amaç edinen Daikin, “Türkiye’nin Süper Markaları” arasındaki yerini aldı.

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen AVM'si: Point Bornova!

Türkiye'nin ilk üstü açılıp-kapanabilen, nefes alan alışveriş merkezi Point Bornova, yerli markaların yanı sıra dünyaca ünlü marka karmasını İzmirlilerle buluşturuyor. AVM'de 170'den fazla marka yer alıyor..

Türkiye'nin En Değerli Markaları açıklandı!

Brand Finance'in yaptığı marka araştırması sonucuna göre Türkiye'nin en değerli markası 2 milyar 380 milyon dolarla Türk Telekom oldu...

Sinpaş GYO Türkiye'nin çocuklarını giydirmeye devam ediyor!

Birleşmiş Markalar Derneği’nin (BMD), 'Türkiye'nin markaları Türkiye'nin çocuklarını giydiriyor' kampanyasına destek veren Sinpaş GYO, 5 bin çocuğu daha giydirdi...

Türkiye’nin Markaları Haberi

Türkiye’nin Markaları



Kurulduğu günden bugüne kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile ürünlerini tüketiciyle buluşturan Pakpen, güçlü bir marka olduğunu bir kez daha ispatladı.  2005 yılından beri Türkiye’de markaların nasıl başarılı oldukları ve markanın şirket için oynadığı rolün öneminin tanıtılmasının diğer şirketlere örnek olacağı inancıyla düzenlenen Superbrands ödül töreninde dün gece ‘Türkiye’nin Markaları’ ödüllerini aldı.


Farklı sektörlerden tanınmış isimlerden oluşan jürinin değerlendirdiği, 18-56 yaş aralığında, Türkiye nüfusunu temsil eden 1600 kişi ile yapılan anket sonucunda 2012 Superbrands, Türkiye’nin Süper Markaları açıklandı. Pakpen Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Hale Kuyucu yaptığı açıklamada “Bir dünya markası olma yolunda hızla ilerlerken, Pakpen adının dünya çapında ‘güçlü markalar’ arasında 3.kez yer alması bize gurur verdi. Bu sonuç, Pakpen olarak, süper markalar belirlenirken göz önüne alınan kriterler arasında...