28 / 04 / 2024

türkiyenin renk haritası

türkiyenin renk haritası

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Polisan, Türkiye’de boyanın renk haritasını çıkardı!

Polisan Holding, kuruluşunun 50. yılında, iştiraki Polisan Boya’ nın 7.000’i aşkın satış noktasından elde ettiği verilerle Türkiye’ nin “ Renk Haritası ”nı ortaya koydu...

A-101’den Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi: S20 FE 500 TL daha düştü! 12 Haziran 2023 fiyat listesi…

 A-101 Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi yaptı. S20 FE’nin tüm renk modellerinde 500 TL daha indirim yapan A-101’in indirimi merak konusu oldu. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi…

Türkiyenin en çok satan otomobilinden flaş haber! Egea tamamen değişiyor!

Tofaş bünyesindeki Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea’dan çok önemli bir haber geldi. İtalyan otomobil devi Fiat’ın CEO'su Olivier François, Tofaş tarafından üretilen ve Türkiye'de Egea, Avrupa'da ise Tipo ismi ile satılan otomobilin yeni neslinde değişiklik olacağını bildirdi.

Mekan Emlak Gayrimenkul bayilik ve Franchise hizmetini büyütüyor!

Türkiyenin yerli ve milli emlak markası olama yolunda emin adımlarla ilerleyen Mekan Gayrimenkul,  ülke genelinde danışmanlara bayilik ve franchise vermeye devam ediyor. 

Ulaştırmada yol haritası belli oldu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada ulaştırma yatırımlarında önceliğin demiryollarında olacağını söyledi.

İşte Türkiye’nin 2017 renk haritası!

Polisan Kansai, Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla Türkiye’nin renk haritasını ortaya çıkardı.

Türkiye, Moody’s’e en güzel cevabı dev projelerle verecek!

Türkiyenin notunu 'yatırım yapılabilir' derecenin altına indiren Moody’s’e en güzel yanıt, birbiri ardına gelen dev yatırımlarla verilecek. Hükümet, ekim ayıyla birlikte peş peşe ihale, temel atma ve dev proje açılışlarına başlayacak.

Hilti Türkiye, Türkiyenin en iyi 4. işvereni seçildi!

Hilti Türkiye, Great Place to Work tarafından açıklanan “Türkiye’nin En İyi İşverenleri 2016” listesinde 50-500 çalışanı bulunan şirketler kategorisinde 4. oldu. Hilti Türkiye, Türkiye’nin en iyi işverenlerinden biri olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Polisan, Türkiye’nin renk haritası çıkardı!

Türkiye’nin en yaygın ve erişimi en rahat boya markası olan Polisan Boya, 7 bini aşkın satış noktasından elde ettiği veriler çerçevesinde 2015 yılında en çok tercih edilen renkler ile bölge bölge daha çok hangi renklerin kullanıldığını çıkardı.

Türkiye deprem haritası 2015!

Deprem haritası, dünya üzerinde ülke ülke, şehir şehir ve bölge bölge, deprem riskinin gösterildiği harita oluyor. Deprem haritasına göre ülkemizde beş farklı deprem bölgemiz bulunuyor. İşte Türkiye deprem haritası 2015...

Coldwell Banker Türkiye Renk Ofisi Ankara Çayyolu'nda açıldı!

Ankara'nın caddelerinin Gayrimenkulün Yıldızları Coldwell Banker Türkiye ofisleri ve genel müdürlük çalışanları ile maviye boyandı. Ankara Çayyolu'nda Coldwell Banker Renk Ofisinin açılışı gerçekleşti.

Türkiye’nin 2014 emlak haritası yayınlandı!

Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com, 2014 yılı Türkiye emlak haritasını yayımladı. Türkiye’nin yedi bölgesinde oluşan emlak satış ve kiralama fiyatları, kiralama dönemleri için de ipucu veriyor.

Yabancıların Türkiye'de gayrimenkul edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

Yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçler!

Son dönemde Türkiyenin cazip bir finans merkezi haline dönüşmesiyle birlikte, yabancı yatırımcıların Türkiye’ye iştahı artmış durumda. Avukat Kadir Kurtuluş’a yabancıların Türkiye'de taşınmaz edinmesine ilişkin hukuki süreçleri sorduk.

türkiyenin renk haritası Haberi

türkiyenin renk haritası

Polisan Boya Renk Şifresi Danışmanı Zeynep Tarhan Muslu'nun katkılarıyla 2017 yılında Türkiye'nin Renk Haritasını ortaya çıkarıldı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, Türkiye; bu yıl dış cephede daha önce hiç kullanmadığı kadar beyaz ve gri içeren tonlar kullandı. İç mekanda yine beyaz tonlar ve griler ön planda olsa da mutlaka renkli dokunuşlarla mekanları kişiselleştirme arayışı sürüyor. Vurgu renklerinde mavi, yeşil, lila gibi pastel tonlar ve kırmızı dokunuşlu bejler de revaçta.

“ZEVKLER DEĞİŞİKLİK GÖSTERİYOR”


Polisan Kansai Boya Pazarlama ve Kanal Strateji Direktörü Dilek Çolakoğlu renk haritasına ilişkin bir açıklama yaptı. Çolakoğlu, açıklamasında, şunları söyledi:

“Dünya üzerinde pek çok tarihi ve kültürel birikim mevcuttur. Bunların önemli bir kısmı da bugün üzerinde yaşadığımız Türkiye coğrafyasında gerçekleşmiştir. Medeniyetler beşiği ülkemizin her tarafında farklı kültürlerin izleri yer alır....