06 / 05 / 2024

türkiyenin seçkin gayrimenkulleri

türkiyenin seçkin gayrimenkulleri

Space Gayrimenkul, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ün uluslararası sempozyumuna katılarak Türkiye’ nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak...

14 kişiye mezar olan Seçkin Apartmanı'nda sır perdesi aralıyor! Rezerv alan....

Hatay’da 6 Şubat depreminde 14 kişinin öldüğü Fuat Seçkin Apartmanı’nın müteahhidi Selahattin Yüksel ile ilgili sır perdesi aralanıyor. 

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Kentsel Dönüşüm Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 milyon TL sermaye bedeli ile Zülküf Akpınar tarafından kuruldu.

Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Nereli? Hangi görevlerde bulundu?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin kimdir? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in eğitim hayatı nasıldı? Av. Ar. Nihal Mashaki Seçkin'in hayatına dair merak edilenler.

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Dünyanın et etkin gazetelerinden İngiliz Financial Times gazetesinden Türkiye’nin 2023 yılında yaşayacağı seçimlerle ilgili tahmin yaptı.

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seçkin Vinç İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Seçkin Sayılır tarafından kuruldu.

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Seçkin Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Yümlü tarafından kuruldu.

Huawei Nova 9 SE'ye Teknosa'dan indirim! 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan tekno fırsat geldi! Teknosa, telefon alacaklara müjdeyi verdi! Türkiyenin en popüler tekno marketlerinden biri olan Teknosa, Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Peki, Teknosa'da Huawei Nova 9 SE fiyatları ne kadar? İşte 22 Eylül 2022 fiyat listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan talimatı verdi! İşte asgari ücrette tüm seçenekler...

Milyonlarca çalışanın beklediği asgari ücrete zam konusunda heyecan dorukta. Asgari Ücret Tespit Komisyonu çarşamba günü toplanacak. İşte asgarü ücretteki tüm seçenekler…

Ünlü ekonomi profesörü Aylin Seçkin Süper Bono ile ilgili herkesin merak ettiklerini açıkladı

İstanbul Bilgi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aylin Seçkin, Süper Bono ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ece Seçkin Karadağ'da 31 milyon TL'lik eve göz dikti!

Bir süre önce pilot eşi Çağrı Terlemez ile Karadağ'a giden şarkıcı Ece Seçkin'in Karadağ'da 31 milyon TL'ye ev alacağı iddia edildi.

Benesta Acıbadem iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı!

Lokasyonuyla dikkat çeken Benesta Acıbadem projesinde Özlem Avcıoğlu, iş ve cemiyet hayatının seçkin isimlerini ağırladı.

Türkiye konut fiyatlarının en çok yükseldiği ülke!

Dünya genelinde, son bir senede konut fiyatlarının en fazla yükseldiği ülkenin Türkiye olduğunu dile getiren gayrimenkul sektöründe üst düzey yönetici olan Tarık Seçkin, konut üretiminde müteahhitlerin beklemeye geçmesiyle kiraların kış aylarında da yükselişi sürdüreceğine vurgu yaptı. 

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Seçkin Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı.  Şirketin merkez nakli Küçükçekmece’de yapıldı.

türkiyenin seçkin gayrimenkulleri Haberi

türkiyenin seçkin gayrimenkulleri

Space Gayrimenkul, dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the World’ün uluslararası sempozyumuna katılarak Türkiye’nin seçkin gayrimenkullerini dünyaya tanıtacak. Leading Real Estate Companies of the World’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio International’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması olan Space Gayrimenkul’ün katılacağı bu önemli sempozyum, 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te düzenleniyor.


Seçkin gayrimenkul danışmanlık firmalarından Space Gayrimenkul, Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün düzenlediği uluslararası sempozyuma katılıyor. Sempozyum 20-22 Ekim tarihleri arasında Venedik’te gerçekleşiyor. Dünya üzerinde geniş bir ağa sahip olan Leading Real Estate Companies of the VVorld’ün bünyesinde yer alan, sadece lüks konut alanında hizmet veren Luxury Portfolio Intemational’a üye olan ilk Türk gayrimenkul danışmanlık firması...