29 / 04 / 2024

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

Dünyanın et etkin gazetelerinden İngiliz Financial Times gazetesinden Türkiye’nin 2023 yılında yaşayacağı seçimlerle ilgili tahmin yaptı.



Dünyaca ünlü İngiliz gazetesi Financial Times, Türkiye’de 2023 senesinde yapılacak seçimlerle ilgili çok ilginç iddialarda bulundu. Gazete, Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimleri yeniden kazanması halinde ekonomide yaşanacaklar hakkında tahminlerde bulundu.

Ünlü İngiliz gazetesi FT’den, Türkiye seçimleri hakkında iddia!

2023 senesiyle ilgili çeşitli ülkelerle ilgili tahminlerini kaleme alan Financial Times yazarları, Türkiye için de iddialı öngörülerde bulundu.

Gazete yazarlarının Türkiye hakkındaki başlıca tahmin konusu ise 2023 yılında yapılacak seçimler oldu.

Gazetenin Türkiye muhabiri Laura Pitel, “Haziran ayında yapılması beklenen seçimlerde Erdoğan dönemi sona erer mi?” sorusuna “hayır!” yanıtını verdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön