03 / 05 / 2024

Türkiyeye yeni kaç saha inşa edildi

Türkiyeye yeni kaç saha inşa edildi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Bu yaz 750'yi aşkın mahalle tipi diye tabir ettiğimiz futbol, basketbol ve voleybol sahasını yan yana Türkiyemizin bir çok ilinde, farklı mahallelerde inşa ettik." dedi.

Petrolde düşüş başladı! Akaryakıt fiyatları yeni haftayı nasıl açtı? Yeni zam veya indirim yapıldı mı?

Milyonlarca sürücü 'Akaryakıt fiyatlarına yeni zam veya indirim yapıldı mı?' sorusunun yanıtını merakla araştırıyor. Peki akaryakıt fiyatları bu haftaya nasıl başladı? İşte Opet, Total, Shell, PO, BP 19 Şubat 2024 fiyat listesi...

Konut satışlarında düşüş: Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) kasım ayı konut satış istatistiklerini açıkladı. Konut satışları bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 20,6 azalarak 93 bin 514 oldu. Peki, Yabancılar Türkiye'den kaç adet konut aldı?

Akaryakıt fiyatları yeni ayı indirimle açtı: Benzine tam bu kadar indirim geldi! Sürücüler indirimli fiyatlara göz atın!

Son dakika il il akaryakıt fiyatları merak ediliyor. Dün motorine bugün de benzine indirim geldi. İşte yeni fiyatlar ve BP, Opet, Total, Shell, PO 1 Kasım 2023 fiyat listesi...

Kuveyt Türk'ten yeni müşterilere özel: Vadesiz kredi fırsatıyla 10.000 TL hemen cebinizde!

Kuveyt Türk, yeni müşterilere yönelik bir avantaj sunuyor. Mobil bankacılık aracılığıyla 10.000 TL'ye kadar vadesiz finansman fırsatı sunarak müşterilerin yararlanmasını amaçlıyor. Bu kampanya özellikle yeni müşteriler için geçerli ve vade farksız bir kredi imkânı sağlıyor.

Motorine 1 lira 7 kuruşluk yeni zam geldi! Sürücüler yeni rakamlara göz atın! 

Bugünden itibaren geçerli olacak şekilde motorine yeni bir zam daha geldi. Peki il il akaryakıt litre fiyatları kaç TL oldu? İşte BP, PO, Opet, Total, Shell 12 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Tüp Fiyatlarına Zam Geldi: Aygaz, İpragaz ve Bizim Gaz'da Yeni Fiyatlar! Güncel Fiyatlar Ne Kadar?

Her ürün zamlanırken tüp fiyatları da artmaya başladı. Mutfakta pek çok kişinin kullandığı tüplerde yeni fiyatlar bayiler tarafından paylaşıldı. Tüpe gelen zamlar özellikle de ev sahiplerini etkileyecek. İşte birçok konut ve iş yerlerinde kullanılan tüp ürünlerinin güncel fiyatları....

Türkiye, yeni Ro-Ro hatlarıyla deniz ticaretindeki payını artıracak!

Türkiye, Ro-Ro hatlarına yeni alternatifler geliştirmeyi hedeflerken, gemi sanayinde de yerlilik oranını en az yüzde 90 seviyesine çıkarmak üzere kamu ve özel sektör işbirliğiyle çalışmalar yürütecek.

İkinci el taşıt satışına yeni düzenleme getirildi. Haberi okumadan sakın araç almayın!

Ticaret Bakanlığınca ikinci el taşıt alım satımı için hazırlanan yeni yönetmelik yürürlüğe girdi. Buna göre yetkili bayilerin, stoklarında bulunmasına rağmen taşıt satışından kaçınmaları, tavsiye edilen satış fiyatının üzerinde fiyat talep etmeleri halinde yetki belgeleri iptal edilecek.

Tüp fiyatlarına mayıs sürprizi! 12 kiloluk tüp fiyatı kaç lira? Aygaz, İpragaz...6 Mayıs 2023 fiyat listesi!

Mutfak tüpü fiyatlarına yeni zam geldi mi? Tüp fiyatları ne kadar oldu? İşte Aygaz, İpragaz ve Milangaz mutfak tüp fiyatlarındaki son gelişmeler!

A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. A101'de yumurta 28 TL, Selpak 118 TL yerine 54 TL'ye düştü! A101 yeni kataloğu 28 Mart  2023 fiyat listesi...

Çiftçiler dikkat... Ulusal Süt Konseyi peş peşe açıkladı… Şubat ve Mart ayları çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Ulusal Süt Konseyi, Şubat ve Mart ayları için çiğ süt üretim maliyeti fiyatlarını açıkladı. Peki çiğ süt üretim maliyeti kaç TL oldu?

Raks fanlı ısıtıcılar kaç TL, en uygun nereden alınır? 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Yatay ve dikey kullanılabilen Raks fanlı ısıtıcılar, ergonomik ve hafif yapısıyla her yere taşıma imkanı sunar. Termostatlı ve emniyetli özellikleri ile dikkat çeken Raks fanlı ısıtıcılar, kaç watt, en uygun fiyatla nerede satılıyor? İşte detaylar...

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi

Akaryakıt fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Rakamlar peş peşe düştü! BP, PO, Opet 6 Şubat 2023 fiyat listesi... Hemen siz de bakın!

Türkiyeye yeni kaç saha inşa edildi Haberi

Türkiyeye yeni kaç saha inşa edildi

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Karadeniz Bölgesi'nde sporun altyapısını çok daha fazla geliştirerek, vatandaşımıza çok daha yakın kılarak ve iletişimi artırarak geleceğe doğru daha büyük bir potansiyelle yürümeye çalıştığımız bir yatırım hamlesi içerisinden geçiyoruz" dedi.


Kılıç, Trabzon'daki bir otelde organize edilen Kültür ve Turizm Bölge Çalıştayı'nın açılış bölümünde yaptığı konuşmada, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal'ın Karadeniz'de böyle bir toplantı yapılacağı konusunda kendisi ile temas ettiğinde büyük bir mutluluk ve heyecan duyduğunu belirtti.


Kılıç, "Çünkü Karadeniz'imizin bütün illeriyle çok farklı bir potansiyele sahip olduğunu ama bu potansiyelin bugüne kadar yeterince kullanılmadığı, ön plana çıkarılmadığı, takip edilmediği anlamında bir düşüncemiz vardı. Ondan dolayı tekrar tüm bölgedeki hemşehrilerimiz adına Sayın Bakanımız Ünal'a teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Türkiye'nin, dünyada genç nüfusu çok farklı...