09 / 05 / 2024

Türkkan İnşaat adres

Türkkan İnşaat adres

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Sinan Türkkan'dan 'Depreme karşı güçlendirmenin önündeki engeller kaldırılsın' önerisi!

Deprem Güçlendirme Derneği (DEGÜDER) Başkanı Sinan Türkkan, Türkiye genelinde muhtemel şiddetli bir depremde milyonlarca konutun hasar görmesinin beklendiğini dile getirerek önemli açıklamalar yaptı. İşte Sinan Türkkan'ın o açıklamaları...

Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikteki kaçak yapılar yıkıldı!

Kocaeli Köseler'de İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın ortağı olduğu şirkete ait çiftlikte hayata geçirilen kaçak yapılar Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi ekipleri tarafından yıkıldı.

Lütfü Türkkan’ın kaçak çiftliği yıkılıyor!

İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Kocaeli'deki çiftliğinde bulunan 15 kaçak yapının tahliyesinin ardından yıkımına başlandı.

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

Lütfü Türkkan'ın kaçak eklentili çiftliğine yıkım kararı!

Dilovası Belediyesi, İYİ Parti Grup Başkan Vekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'ın çiftliğiyle ilgili belge ibraz edememesi sonucunda çiftliğin kaçak bölümleri mühürlenirken, 1 ay süre verildi. 1 ay içerisinde gerekli işlemlerin yerine getirilmemesi durumunda yapılar yıkılacak.

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dng Taşımacılık Dağıtım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Aşçı tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kd Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Katip Ayşın ve D. K. Rashıd ortaklığında 125 bin TL sermaye ile 18 Temmuz 2017'de kuruldu.

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Tasarı Taahhüt Ve İnşaat Anonim Şirketi İnan Tekcan tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Etüt Proje İnşaat Turizm Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ali Kaan Kuştul tarafından 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkkan İnşaat adres Haberi

Türkkan İnşaat adres

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Şahin tarafından kuruldu.

Türkkan İnşaat Yapı Malzemeleri İzolasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ - Her türlü kaba inşaat malzemeleri,ince inşaat malzemeleri,hırdavat,sıhhi tesisat malzemeleri ile bu malzemelerin yanında kullanılan yardımcı mamullerin alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. Konusunda her türlü ham ve mamul kereste,kapı ve pencere,parke,mutfak dolabı,banyo dolabı ve inşaat için gerekli, ahşap malların alımı,satımı,ithalatı ve ihracatını yapmak. İZOLASYON -İzolasyon malzemeleri alım satımı, imalatı, ithalat ve ihracatını yapmak. -İzolasyon malzemelerinin imalatı için gerekli makine, alet, edevat alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak....