12 / 05 / 2024

Türkköy Grup İnşaat adres

Türkköy Grup İnşaat adres

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlerici Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlyas Ciğer tarafından kuruldu.

Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı!

Cengiz İnşaat tarafından hayata geçirilen Türkiye’nin ve Avrupa’nın en uzun çift tüplü karayolu tüneli olan Zigana Tüneli, yılın en başarılı proje ödülünü aldı.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Musaoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Al Hamad ve Husseın Alhamad ortaklığında kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Kazanç Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kazanç Grup İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Kazan tarafından kuruldu.

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ecm Grup İnşaat Yapı Taahhüt Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından kuruldu.

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çelikol Grup İnşaat Matbaa Ofset Yayıncılık Kağıt Promosyon Org.Dan.Teks.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Necmettin Demir tarafından kuruldu.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ganiyy Global Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Can Özçelik tarafından kuruldu.

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elze Grup İnşaat Taahhüt Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Şeyma Karataş tarafından kuruldu.

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Firnas Grup İnşaat Reklam Site Yönetimi Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Akyüz tarafından kuruldu.

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ay Mir Grup İnşaat Taahhüt Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Mir ve Zeydin Mir ortaklığında kuruldu.

Türkköy Grup İnşaat adres Haberi

Türkköy Grup İnşaat adres

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sulyman Bahjat Namat tarafından kuruldu.

Türkköy Grup İnşaat Müteahhitlik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:


1-Prefabrike inşaat ve meskenler yapmak, yaptırmak ve bunları satmak, kiraya vermek. 2-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 4-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...