29 / 04 / 2024

Türklerden Maldivlere otel yaptı

Türklerden Maldivlere otel yaptı

El değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkaran Maldivler’e Türk yatırımcı ilgisi giderek artıyor. Güneydoğu Asyalılar’ın yatırımda öne çıktığı Hint Okyanusu’ndaki adalarda Türkler toplam değeri 200 milyon doları aşan 3 büyük proje geliştirdi.

ABD'lilerin hali Türklerden perişan! ABD hayali kuranlara duyurulur!

Ekonomik kriz Amerikalıların canını okuyor. Ev giderleri için yapılan harcamalar geliri aşarken, halkın yarısı şu anda kredi kartı borçlarıyla cebelleşiyor. Konut kredilerinde ise durum içler acısı... Ev kredisi faizi yüzde 7,79’a ulaşmış durumda...

Otel doluluk oranları 2022 yılında yüzde 28 arttı!

TÜROB tarafından açıklanan resmi verilere göre, 2022 yılında Türkiye genelinde otel doluluk oranları yüzde 66,7'ye çıktı. Mega kent İstanbul doluluklarda, Antalya ise oda fiyatlarında genel ortalamayı yükselten kentler oldu.

Bu fiyatları gören, seyahate çıkmaktan vazgeçer!

Tıpkı başlıkta da vurgulandığı gibi, bu fiyatları gören seyahate çıkmaktan vazgeçer. Çünkü Türkiye’de otel konaklama ücretlerinin fiyatları inanılmaz arttı.

Hilton Türkiye’de 100 otele ulaşarak tarihi rekora imza attı! Canopy by Hilton geliyor!

Hilton'dan tarihi rekor. Türkiye'deki otel sayısını 100'e ulaştırdı. Hilton, Taksim Meydanı'na birkaç adım uzaklıkta, Taksim 360'ın bir parçası olacak Canopy by Hilton İstanbul Taksim için anlaşmaya imza attı.

Turistik oteller yabancıların eline geçebilir!

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, "Bir iki yıl kazanç kötü olabilir. Ama otel orada duruyor. Eğer siz turizmcileri desteklemezsiniz, maalesef bu oteller üç otuz paralara, çok düşük paralara kendi yatırımcısının dışındakilerin ellerine geçebilir" dedi.

Almanya'daki Türklere Doğru isimli otel 3.6 milyon euroya satılıyor!

Almanya'nın güney eyaleti Bavyera'nın yukarı Salzberg bölgesinde ve Hitler’in karargahı 'Kartal Yuvası’nın yanında bulunan 'Türklere' isimli otel 3.6 milyon euro fiyatla açık artırmaya çıkarılıyor...

AYG Şirketler Grubu 100 milyon Euro'luk yeni otel yatırımı için düğmeye bastı!

Titanic Hotels ve Hasır Gastronomi markalarını bünyesinde barındıran AYG Şirketler Grubu, 2020’de 100 milyon euro bütçeyle yeni otel yatırımlarına hazırlanıyor...

Alman TUI, Türkiye'deki 17'nci otelini aldı!

Almanya'nın en büyük turizm şirketlerinden TUI, Türkiye'den otel almaya devam ediyor.  Alman TUI, bu kez Antalya-Belek'teki Club Asteria'yı aldı. TUI böylece Türkiye’de bu yıl aldığı 3 otelle birlikte zincirdeki halka sayısını da 17’ye çıkardı...

Arnavutluk'taki depremde Türklerin kaldığı otel çöktü!

Arnavutluk'ta yaşanan şiddetli deprem nedeniyle 20 Türk'ün kaldığı bir otelin çöktüğü öğrenildi.

Sofitel Hotel Taksim'in yatırımcısı kim?

Accor Grubu ve Akfen Holding yeni projeleri için el sıkıştılar. Yeni otel Taksim'e sofitel markasıyla gelecek.

Erkanlı Holding’den Avrupalı Türklere 16 milyon TL’lik satış!

Erkanlı Holding tarafından hayata geçirilen alternatif gayrimenkul yatırım projesi Univa Öğrenci Evleri, Avrupa’daki Türklerden de yoğun ilgi gördü. Erkanlı Holding gerçekleştirdiği satıştan 16 milyon TL’lik gelir elde etti.

Otel yatırımları patlayacak!

Turizmde bir üst lige çıkmaya hazırlanan Türkiye’de, otel yatırımlarının da katlanması bekleniyor. 

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Türklerden Maldivlere otel yaptı Haberi

Türklerden Maldivlere otel yaptı

El değmemiş adalarını ihaleyle satışa çıkaran Malpler’e Türk yatırımcı ilgisi giderek artıyor. Güneydoğu Asyalılar’ın yatırımda öne çıktığı Hint Okyanusu’ndaki adalarda Türkler toplam değeri 200 milyon doları aşan 3 büyük proje geliştirdi.

Hint Okyanusu’nda 1.200 adadan oluşan ve tatil konusunda dünyanın en çok uğrak noktalarından biri haline gelen Malpler’e Türk turistlerden sonra Türk yatırımcılar da rağbet etmeye başladı. Malpler’de Türkler’in yatırım tutarı 200 milyon doları aştı. 

 JLL Yatırım ve  Satış Kıdemli Başkan Yardımcısı Nihat Ercan, Malpler’de 2010 yılından bu yana 600 milyon dolar değerinde işlem yapıldığını, bunların ya tatil işletmelerinin satışına ilişkin işlemler, ya da büyük ölçüde tamamlanmış işlemler olduğunu kaydetti. 

 Bu tür fırsatlar için genellikle Güneydoğu Asyalı alıcının olduğunu, ancak Orta Doğu ve Çin’in de Malpler’e olan ilgisinin giderek artmaya başladığını vurgulayan...