17 / 05 / 2024

Türkmenistan Berkarar AVM

Türkmenistan Berkarar AVM

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta ülkenin ilk alışveriş merkezi hizmete açıldı. "Berkarar AVM" adlı alışveriş merkezinin açılış törenine Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov katıldı..

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Sehil İnşaat, Türkmenistan'daki tazminat davasını kaybetti!

Muhammet Çap tarafından 1972'de İstanbul’da kurulan Sehil İnşaat, Türkmenistan yönetimi ile anlaşamadı ve ülkede projeler sebebiyle mahkemelik oldu. Mahkemenin sonucu açıklandı.

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı için ilk adım!

Türkmenistan ve Afganistan arasında Akina-Andhoy demir yolu hattı açılması ve altyapı projelerinin hayata geçirilmesi ile ilgili konferans çevrimiçi olarak yapıldı.

Türkiye'nin AVM karnesi!

AVM sektörü koronavirüs pandemisine rağmen büyüyor. Peki Türkiye'de kaç AVM var? 2021'de kaç yeni AVM açılacak? Ne kadar yatırım yapıldı? Ne kadarını yabancı yatırımcılar yaptı? İşte 10 soruda Türkiye'de AVM vakası...

ABD, Afganistan ve Türkmenistan ortak inşaat projeleri hayata geçirecek!

ABD, Afganistan ve Türkmenistan arasındaki ticari, ekonomik ve ikili ilişkilerin de geliştirilmesi adına ortak çalışmaların başlatılacağı belirtilirken, bu konuda lojistik, inşaat ve enerji alanında kapsamlı projelerin hayata geçirileceği bildirildi.

Altınyıldız Classics Türkmenistan'daki ilk mağazasını hizmete açtı!

Altınyıldız Classics, Türkmenistan'ın Başkenti Aşkabat'ta ilk mağazasını hizmete açtı.

10 soruda Türkiye'de AVM vakası!

Ticari gayrimenkul sektörü gün geçtikçe büyüyor. Her yıl yeni alışveriş merkezleri açılıyor. Peki Türkiye'de kaç AVM var? 2020'de kaç yeni AVM açılacak? Ne kadar yatırım yapıldı? Ne kadarını yabancı yatırımcılar yaptı? İşte 10 soruda Türkiye'de AVM vakası...

Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin metrekare verimliliği ne kadar?

Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

AVM'lerde gerçekleşen ciro, metrekare verimliliği, ziyaret sayısı gibi verilerin yer aldığı AYD AVM Perakende Ciro endeksi yayınlandı. Peki Türkiye'deki AVM'lerin ne kadarı yabancıya ait?

Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'de en fazla AVM 15 milyon 67 bin 724 nüfuslu İstanbul'da bulunuyor.  Peki Türkiye'deki AVM'lerin yatırım değeri ne kadar?

Türkiye'deki AVM'lerde kaç metrekare kiralanabilir alan var?

Türkiye genelinde toplam 436 adet AVM bulunuyor. 2019 yılında toplam 5 yeni AVM açılırken, 2020 yılı içinde de 9 yeni AVM açılması planlanıyor. Türkiye'deki AVM'lerde kaç metrekare kiralanabilir alan var?

Bürotime Türkmenistan’da mağaza açtı!

Ofis mobilyası sektörünün global markası Bürotime; Eylül ayında açtığı Yunanistan mağazasının ardından Ekim ayında da Türkmenistan’da mağaza açıp farklı coğrafyalarda pazar payını genişletiyor.

Türkmenistan Berkarar AVM Haberi

Türkmenistan Berkarar AVM

Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta ülkenin ilk alışveriş merkezi hizmete açıldı. "Berkarar AVM" adlı alışveriş merkezinin açılış törenine Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhamedov ile bakanlar kurulu üyeleri, ülkedeki diplomatik misyon şefleri, Türk ve Türkmen iş adamları katıldı. Yerli inşaat şirketleri tarafından yapılan alışveriş merkezi 140 bin metrekare alanı ve 380 mağazayı bünyesinde bulunduruyor. Çocuklar ve gençler için eğlence merkezleri, sinema salonları, birçok restoran ve ünlü markaların mağazalarının yer aldığı alışveriş merkezinin 175 milyon dolara mal olduğu belirtildi. Alışveriş merkezinde tanınmış çok sayıda Türk markasına ait mağaza da yer...