03 / 05 / 2024

Türkmenistana spor kompleksi

Türkmenistana spor kompleksi

Aşkabat'ta Türk firması Polimeks'in inşaa ettiği dev Olimpiyat Parkı için Türkmenistan 5 milyar dolarlık yatırım yaptı. Olimpiyat için planlanan tesisler, 2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları'nın ev sahibi olacak.

Mardan Spor Kompleksi 178.8 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Antalya Aksu'da yer alan Mardan Spor Kompleksi 178 milyon 854 bin TL'ye icradan satılıyor. Peki Mardan Spor Kompleksi nerede? Mardan Spor Kompleksi'nde neler var? İşte tüm ayrıntılar...

Kocaeli Körfez'deki spor kompleksi projesinin akıbeti TBMM'de!

Kocaeli'nin Körfez ilçesi Çamlıtepe Mahallesindeki spor kompleksi projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çotanak Spor Kompleksi inşaatında sona geliniyor!

İnşaatı hız kesmeden devam eden Çotanak Spor Kompleksi'nin inşaatında fiziki gerçekleşme yüzde 95'e ulaştı. 

Pendik Yayalar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Pendik Yayalar Mahallesi Spor Kompleksi’nin inşaatı, gerçekleştirilen açılış töreniyle başladı. Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin: “Pendik yakın zamanda teknoloji, eğitim ve spor şehri olacak. Spor Kompleksimiz hayırlı olsun.” diye konuştu.

Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi, Millet Bahçesi oluyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptığı açıklamada Antalya'daki 100. Yıl Spor Kompleksi'nin Millet Bahçesi olarak kullanılacağını müjdeledi.

Denizli Honaz Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Honaz Spor Kompleksi'ni hizmete açtı.

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Buca Spor Kompleksi 30 Eylül'de açılacak!

Buca Belediyesi, kentin spor yaşamına büyük katkı sağlayıp, sayıları 26’yı bulan amatör spor kulüplerinin tesis ihtiyacını tüm yönleriyle karşılayacak olan Buca Belediyesi Spor Kompleksi’nin inşaatına tam gaz devam ediyor.

Türk inşaat firmaları Avrupa’da spor kompleksi inşa ediyor!

Türk inşaat firmaları Avrupa’daki spor kompleksi yatırımlarıyla dikkat çekiyor. Kayı İnşaat Litvanya’da iki stadyum projesi inşa edecek.

Antalya Sedir Spor Kompleksi yükseliyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuk ve gençlere armağanı olan Sedir Spor Kompleksi projesinin inşaatı hızla yükseliyor. 

Beylikdüzü Aydın Örs Spor Kompleksi açıldı!

Beylikdüzü Belediyesi'nin hayata geçirdiği Aydın Örs Spor Kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kocaeli İlimtepe’ye spor kompleksi geliyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez İlimtepe Mahallesi muhtarı Kazım Elmaz ve azalarıyla hayata geçirilecek projeleri konuştu. Toplantıda İlimtepe’ye inşa edilecek olan spor kompleksi de masaya yatırıldı.

Manisa Turgutlu'daki spor kompleksi Ekim'de açılacak!

Manisa Turgutlu'daki yeni spor kompleksi Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılacağı törenle Ekim ayında açılacak..

Türkmenistana spor kompleksi Haberi

Türkmenistana spor kompleksi

Dünya'nın en büyük doğal gaz rezervelerinden birine sahip Türkmenistan, hem ülkesini spor yoluyla tanıtmak hem de sağlıklı nesiller yetiştirmek için başkent Aşkabat'a dev bir olimpik merkez kuruyor. Dört yıl önce sadece kentsel atıkların döküldüğü alanda 5 milyar dolarlık yatırımla bir 'spor vahası' kuran Türkmenler, gelecekte belki de olimpiyata uzanacak bu tesislerde yola, 2017 Asya Salon ve Savaş Sanatları Oyunları'na ev sahipliği yaparak çıkacak. İşte 1.5 milyon metrekareye yayılan ve içinde olimpiyat stadı, spor salonları, velodrom, antrenman salonları, otel, basm merkezi, tıp, rehabilitasyon merkezi gibi tesislerin bulunduğu bu dev yapıtı hayata geçiren de bir Türk inşaat firması olan Polimeks... Yönetim kurulu başkanlığını eski bir basketbolcu olan Erol Tabanca'nın yaptığı şirket, Türkmenistan'daki yatırımlarını adeta bu dev tesisle taçlandırıyor. 


8 bine yalan Türk...