16 / 05 / 2024

Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 51 bin TL sermaye ile bugün Aslı Yılmaz, Canberk Yücel ve Sema Can imzasıyla kuruldu.

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüz Harita Etüt Proje Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Doğanay Gürbüz tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Kalender tarafından kuruldu.

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Shm Taahhüt Proje Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de Mehmet Fatih Kalender tarafından kuruldu.

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yıldız Zemin Etüt Sondaj Mühendislik İnşaat Gıda Ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Sultanbeyli’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Cemal Yıldız tarafından kuruldu.

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Kentsel Mühendislik İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Kurtoğlu tarafından kuruldu.

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

KB Taahhüt Ticaret Mühendislik İnşaat Sanayi Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Kaba tarafından kuruldu.

Zdn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zdn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ilgın Onur Özden tarafından kuruldu. 

Timuroğlu Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Timuroğlu Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Okan Timuroğlu tarafından 20 bin TL sermaye bedeli ile Ataşehir'de kuruldu.

Tezsan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tezsan Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 50 bin TL sermaye bedeliyle Beşiktaş'ta kuruldu.

Arez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arez Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Ezgin tarafından kuruldu.

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yalıtım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emre Gürel tarafından kuruldu.

Pro Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Önen tarafından kuruldu. 

Gürmak Nakliyat Makina Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürmak Nakliyat Makina Mühendislik İnşaat Taahhüt Turizm İthalat İhr. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Gecekuşu tarafından kuruldu.

Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 51 bin TL sermaye ile bugün Aslı Yılmaz, Canberk Yücel ve Sema Can imzasıyla kuruldu. 


Türksa Mühendislik İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A-   MİMARLIK VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ  1.  Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak,fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, rövelerestorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka...