28 / 04 / 2024

Türksal İnşaat yeni konut projeleri

Türksal İnşaat yeni konut projeleri

Çocukluk yıllarından beri, insanları mutlu edecek ve severek yapacağı bir işin hayalini kurdu. 6 yaşın da semt pazarında su sattı. Üniversite yıllarında ise okul harçlığını çıkarmak için inşaatlarda çalıştı...

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat'ın kesin mühleti uzatıldı!

Hisar İnşaat, Kale Yalıtım İnşaat ve 4 Kar Turizm İnşaat tarafından adi konkordatodan kaynaklanan davada kesin mühlet süresü 20 Mayıs 2021'den itibaren 6 ay süreyle uzatıldı. 

İzoforte Yalıtım İnşaat'ın merkez nakli yapıldı!

İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. İzoforte Yalıtım İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ümraniye'ye taşındı. 

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı bugün!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF), Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. 

Türkerler İnşaat'tan Ankara Çukurambar'a yeni proje!

50 yıl önce Ankara'da küçük bir mağazayla başlayan Türkerler Holding, konut, baraj, tünel, yenilebilir enerji gibi her alanda varlığını güçlendirerek yoluna devam ediyor. Türkerler İnşaat, Ankara Çukurambar'da yeni konut projesine hazırlanıyor.

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deltamet Tünelcilik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ercan Narlıoğlu, Cemil Karagül ve Onur Metin ortaklığında 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rk Mimarlık Taahhüt Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rk Mimarlık Taahhüt Ve İnşaat Hizmetleri Limited Şirketi Ömer Akbaba tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Emt Cephe Sistemleri Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emt Cephe Sistemleri Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Volkan Yıldırım tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medea Yapı Yalıtım İnşaat Gıda Turizm Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Mehtap Akarsu tarafından kuruldu.

Aderans Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aderans Yalıtım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gencer Kerenciler tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Söğüt Life İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Söğüt Life İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Serkan Söğüt tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Dinçer Tümer: İnşaat sektörü zor durumda!

Tümer İnşaatın sahibi müteahhit Dinçer Tümer ve Özçete Karonun sahibi Burhan Özçete sektör hakkında açıklama yaptılar.

Mek Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mek Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Koyun imzasıyla kuruldu.

Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisiyle yüzde 25 büyüdü!

Proje bazlı demir çelik ürünleri işlemesi ve kaba inşaat malzemeleri satışı yapan Ahmet Yüksel İnşaat, yeni tesisini devreye alarak, 2016 yılında yüzde 25 büyüdü.

Türksal İnşaat yeni konut projeleri Haberi

Türksal İnşaat yeni konut projeleri

ÇOCUKLUK yıllarından beri, insanları mutlu edecek ve severek yapacağı bir işin hayalini kurdu. 6 yaşın da semt pazarında su sattı. Üniversite yıllarında ise okul harçlığını çıkarmak için inşaatlarda çalıştı. 


Devlet memuru olsa da aklında kendi işinin patronu olmak vardı. Bu hayalini de üniversite yıllarında işçi olarak adım attığı inşaat sektöründe gerçeğe dönüştürdü. 


İzmir'in küçük ama hızlı balıklarından Türksal İnşaat'ı kurucusu Murat Türksal'la sektöre giriş öyküsü ve projelerini konuştuk. "Yapacağım işm hayatta olabüdıgınce kalıcı izler brrakması benim için kazanabilmek kadar önemli, değerli ve heyecan vericiydi" diyen Türksal. bu düşüncesini inşaat sektörüne adım atarak perçinlemiş. 


Arabasını sattı sermaye yaptı Murat TurksaL sektöre adım atış öykü sunıi şöyle anlattı: "Babam da ekmeğini inşaat sektöründen kazanan biriydi. Üniversiteyi kazandığım yıl okul harçlığımı E2J çıkarmak için inşaatlar...