19 / 05 / 2024

Türksat 4A

Türksat 4A

Türksat 4A haberleşme uydusuna geçiş yapacak televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri, gece yarısı gerçekleşti. Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecek.

Türksat 4A haberleşme uydusu hizmet vermeye başladı!

14 Şubat 2014'te uzaya gönderilen ve yörünge testleri başarıyla tamamlanan Türksat 4A haberleşme uydusu, 42 derece doğu yörüngesinde Türksat 2A ve Türksat 3A haberleşme uydularıyla hizmet vermeye başladı

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024! Emekliler şimdi bu tabloya bakın!

Emekli olmaya yakınlaşan binlerce vatandaş, 'Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024' gibi konuları merakla araştırıyor. İşte Ne kadar emekli maaşı alırım? 4A, 4C emekli aylık bilgisi 2024...

Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım? 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024!

Yeni emekli olacak milyonlarca kişi sık sık 'Bugün emekli olsam ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını araştırıyor. İşte 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplama 2024! 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerinde son durum ne? İkramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak? 

4A, 4B, 4C 29 Ekim 2023 emekli ikramiyelerindeki son durum pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki emekli ikramiyeler hesaplara ne zaman yatırılacak?

Emekli promosyon ödemelerine kallavi zam var mı? SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri çok acil bakın!

Emekli promosyon ödemelerine kallavi zam olup olmadığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklileri çok acil bakın...

TÜRKSAT 6A'da sona gelindi! Ne zaman fırlatılacak?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Türksat 6A uydusunun 2024 yılının mart ayında yerde teslimini planladıklarını, haziran ayı içinde de fırlatma işlemlerini gerçekleştirmeyi planladıklarını ifade etti.

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak? Emekliye 5 bin TL müjdesi!

SSK, Bağkur, 4A, 4B emeklilerine 29 Ekim ikramiyesi ne zaman yatacak sorusunun yanıtı pek çok kiş tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki söz konusu ikramiyeler ne zaman yatacak?

Emekli maaş hesaplama robotu 2023! 4A, 4B, 4C emekli maaşı kaç lira? Hemen bu hesaba bakın! 

Temmuz zammı ile kök maaş üzerinden 4A, 4B, 4C emekli maaşı hesaplaması yapan SSK ve Bağ-kur'lular, "Ne kadar emekli maaşı alırım?" sorusunun yanıtını da araştırıyor. İşte o hesap...

4A 4B 4C emeklileri şaştı kaldı! Bu kadarı beklenmiyordu! İşte temmuz sonrası yeni maaş tablosu!

Temmuz ayında yapılacak maaş zamları şimdiden merakla araştırılıyor. Uzmanlar asgari ücrete ve emekli maaşlarına yapılacak zamma dair tahminlerini açıkladı. İşte detaylar!

4A, 4B ve 4C emeklileri bayram edecek! Giriş senenize göre 4.125 TL zam alacaksınız

4A, 4B ve 4C emeklilerine müjdeli haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da son olarak yüzde 30 olarak zam güncellemesi yaptığı aylıklar için merakla detaylar araştırılıyor. İlave ödeme için emekliler her şartı bilmek istiyor. İşte detaylar...

TÜRKSAT personel arıyor! TÜRKSAT hangi kadrolarda personel alımı yapacak? İşte detaylar!

TÜRKSAT yeni personellerini aradığını duyurdu. TÜRKSAT, personel alımı için başvuru şartlarını ve detaylarını da kamuoyuyla paylaştı. İşte detaylar!

Askerlik borçlanması taksitle ödenir mi? SGK 4A 18 ay askerlik borçlanması nasıl yapılır?

Prim gününü doldurmak için askerlik borçlanması yapmak isteyen vatandaşlar, Askerlik borçlanması taksitle ödenir mi? SGK 4A 18 ay askerlik borçlanması nasıl yapılır? sorularına yanıt arıyor...

Emekliler için hesap kitap vakti! 4A, 4B, 4C, SSK, Bağ-Kur emekli maaşı nasıl hesaplanır?

Memur ve emekli maaşlarının belli olmasıyla birlikte milyonlarca kamu görevlisi ve emekli 4A, 4B, 4C, SSK ve Bağ-Kur maaşlarını hesaplamayı araştırıyor. 'Emekli olunca ne kadar maaş alırım?' sorusunun yanıtını arayanlar, ayrıntılar haberimizde…

Türksat 4A Haberi

Türksat 4A

Türksat 4A haberleşme uydusuna geçiş yapacak televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri, gece yarısı gerçekleşti.


Türksat 2A haberleşme uydusunun ömrü 2016'nın başında tamamlanacağından, söz konusu uydu üzerindeki yayınlar, Türksat 4A'ya aktarıldı. Yeni kanallarla Türksat uyduları üzerindeki televizyon kanal sayısı 500'ün üzerine çıkacak.


Türksat Kanal Güncelleme Sistemi (TKGS) ile uyumlu uydu alıcıları yeni frekansları otomatik olarak güncelleyecek. Yeni uydu alıcısı alacak kullanıcıların TKGS ile uyumlu uydu alıcılarını tercih etmeleri tavsiye ediliyor. TKGS uyumlu uydu alıcılarının listesine, kurumun internet sitesi "www.turksat.com.tr/tr/turksat-kanal-guncelleme-sistemi" üzerinden ulaşılabilecek. 


Diğer uydu alıcıları için ise 11844 MHz frekansı, Dikey V-polarizasyon, 2222 sembol oranı, FEC ¾ veya 11747 MHz frekansı, Yatay H-polarizasyon, 27500 sembol oranı ve FEC 5/6 değerleri girilerek "şebeke taraması" yapılacak. 


Türksat 4A haberleşme uydusu, 42 derece doğu yörüngesinde (Türksat 2A...