19 / 05 / 2024

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi adresi

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi adresi

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Şükran Temur tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos 'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Aydınlıyolu Caddesi 'nde kuruldu.

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Türkmen Vinç Platform Otomotiv Hırdavat İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusup Bazarov tarafından kuruldu.

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Byf Platform Vinç Makina İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra İsmail tarafından kuruldu.

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Harput Platform Vinç Kiralama Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Zeynel Abidin Toktaş tarafından kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Platform Tech Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Alihan Aydın ve Pınar Aydın İntepe ortaklığında kuruldu.

Ekonomideki gelişmeler inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı İnşaat Platform Başkanı Murat İşçi, ekonomide yaşanan gelişmelerin inşaat sektörünü nasıl etkilediğini kaleme aldı. İşte, İşçi'nin konuyla ilgili yazısı...

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hun Turkuaz İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Cafer Karaman tarafından kuruldu.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Temel Platform Vinç Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin sermaye bedeli  ile Abdülaziz Salim tarafından kuruldu.

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Florya'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan ve Mehmet Burak Üçkardeş tarafından kuruldu. 

Turkuaz İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz İnşaat Elektrik Elektronik İthalat İhracat ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Bakhtiyor Azimov tarafından kuruldu. 

Turkuaz Yerbilimleri İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Yerbilimleri İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Alper Yücel ve Murat Albayrak ortaklığıyla kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Btc İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 60 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Acarlı, Berkan Güler ve Tarık Yeşilyurt ortaklığında kuruldu. 

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi adresi

Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi, Şükran Temur tarafından 100 bin TL sermaye ile 21 Ağustos'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi, Aydınlıyolu Caddesi'nde kuruldu.


Turkuaz Platform İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A.)Her türlü iş makinası kiraya vermek, kiralamak, kamu kurum ve kuruluşları, özel sektörlere ait ihalelere girmek, makina kullanım operatörlük hizmetleri, servis hizmetleri vermek Her nevi motorlu nakil vasıtaları ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, kiralanması, kiraya verilmesi, pazarlamacılığı ve ithali ve ihracı.Otomotiv aksam ve parçaları, lastikler, akümülatör, madeni yağlar, servis istasyonları açmak bunların aksesuar ve yedek parçalarının imali, alımı, satımı, pazarlamacılığı, ithali, ihracı. B.)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler...