09 / 05 / 2024

Turkuaz Plus gültay inşaat

Turkuaz Plus gültay inşaat

Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Toplam 187 adet daireden oluşan proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

Beklenen oldu! iPhone 15 Plus görücüye çıktı: İşte özellikleri ve açıklanan fiyatı

Apple, uzun bir bekleyişin ardından Wonderlust etkinliğinde yeni iPhone 15 serisini tanıttı. Serinin ortanca modeli olarak öne çıkan iPhone 15 Plus, bir dizi yenilik ve geliştirme ile kullanıcıların ilgisini çekiyor.

Wi-Fi destekli Vestel Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’da peşin fiyatına 9 taksit imkânı başladı!

Vestel’den Wi-Fi destekli klimalarda cazip fiyat ve peşin fiyatına 9 taksit imkânı geldi. Vega Inverter Plus G 092 9000 BTU Wifi Klima’yı peşin fiyatına 9 taksitle satışa çıkan Vestel, aynı zamanda, seçili 4’lü ürün alıma 7.500 TL indirim sağlayacağını da duyurdu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Vivo X Fold Plus görüntüleri paylaşıldı!

Çinli teknoloji şirketi Vivo, katlanabilir akıllı telefon dünyasındaki yerini üst sıralara taşımak için Vivo X Fold Plus modelini tanıtmaya hazırlanıyor. İşte detaylar...

Babalara en güzel hediye! Samsung Galaxy S22 Plus alana akıllı saat hediye! İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Babalar Günü'ne özel kampanay ile geldi! Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22 Plus alana akıllı saat hediye! Peki, Vatan Bilgisayar'da Samsung Galaxy S22 Plus fiyatları ne kadar? İşte 10 Haziran 2022 fiyat listesi...

Okazyon İnşaat Tekstil Nakliye Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Okazyon İnşaat Tekstil Nakliye Lojistik Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Mahir Şenol Gültay tarafından kuruldu.

Divan Residence at G Plus sakinlerinin yönetim tepkisi!

Güneşli'deki Divan Residence at G Plus’ta yaşayan sakinler, uzun bir süredir bazı olumsuzluklarla karşılaşıyor. Sakinler, yönetimle yaşadıkları sorunları anlattılar...

Mar Yapı, Divan Suites İstanbul G Plus Oteli’ni sağlık çalışanlarına tahsis etti!

Divan Suites İstanbul G Plus Oteli, Mar Yapı tarafından sağlık çalışanlarının hizmetine sunuldu. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "Sağlık çalışanlarının ev konforunda dinlenmesi ve moral bulması bizler için çok önemli" dedi...

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Salda Gölü'ne yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle 'Türkiye'nin Maldivleri' olarak ünlenen Salda Gölü yakınına yapılacak millet bahçesinin projesi onaylandı... 

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Salda Gölü'nün imara açılacağı iddiası doğru değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bembeyaz kumları ve turkuaz rengiyle göz kamaştıran tabiat harikası Salda Gölü'nün imara açılması veya etrafının betonlaşacağı şeklindeki iddia asla doğru değildir" dedi...

Günaylar Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Günaylar Taahhüt İnşaat Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Yalım, Ömer Gültay Yalım ve Oktay Yalım ortaklığında kuruldu. 

Turkuaz Plus gültay inşaat Haberi

Turkuaz Plus gültay inşaat

Teslimlerin bu yıl Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan Turkuaz Plus Rezidans 30 dönüm arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Proje Gültay İnşaat imzası ile yükseliyor.


Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat listesi konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösteriyor. Proje 9 blokta 187 adet daireden meydana geliyor.


Konutların 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks, 5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dubleks şeklinde tasarlandığı Turkuaz Plus Balat'ın 17 dönümlük alanı yeşil alana ayrıldı. 


Turkuaz Plus Bursa Konutları Çevre Yolu'ndan Bursa girişine 2 dakika, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na 10 dakika ve organize sanayi bölgelerine 8 dakika, Mudanya'ya ve Bursa Feribot İskelesi'ne 15 dakika uzaklıkta bulunuyor.


Bursa Turkuaz Plus Evleri fiyat!

Sauna, kapalı...