02 / 05 / 2024

turlar

turlar

Şubat'ın ortasına geldik. Rusya'dan tek bir rezervasyon yok. Batı ile çalışan tur operatörleri de bunu fırsat bilip indirim istedi. Mecburiyetten % 25 hatta % 40 indirim yapan tesisler var.

Yabancı ziyaretçilerin yüzde 44'ü paket turla geldi!

Yabancı ziyaretçilerin yaklaşık yüzde 44 'ü, paket tur satın alarak, Türkiye'yi ziyaret etti. Almanya'dan gelenlerin yüzde 64'ü paket turları kullanırken Rusya pazarında yüzde 82 oldu.

Turlara ilgi gösteren tatilcilerin tercihi kayak merkezleri oldu!

Yaza kadar uzun bir tatil fırsatının bulunmaması tüketicileri yılbaşı tatilini hafta sonu ile birleştirerek 5 güne çıkarmaya itti. Turlara yoğun ilgi gösteren tatilcilerin yurtiçindeki ilk tercihi kayak merkezleri oldu.

Kurban Bayramı turlarının yüzde 70'i şimdiden satıldı!

Turizm sektörü ertelenen taleple çifte bayram yapıyor. Ramazan Bayramı’nda yüzde 100 oranında doluluğa ulaşan turizmciler Kurban Bayramı turlarının da yüzde 70'lik kısmını şimdiden satmış durumda...

Eminevim inanç turları düzenlemeye devam ediyor!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, müşterilerine inanç turları düzenlemeye devam ediyor.

Site müdürünün saha turları!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için " site müdürü saha turları " konusunu kaleme aldı. İşte, Nihat Dönmez'in yazısı....

Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü!

25 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim, 2015 yılında 4500 üyesini inanç turlarına götürdü.

Kapadokya'da balon turları sektör oluşturdu!

PERİ bacaları, kayadan oyma evleri ve kiliseleriyle çok sayıda turist çeken Kapadokya'da düzenlenen balon turları, bölge turizmine ve ekonomisine büyük katkı sağlıyor.

Erken rezervasyonda yurt dışı turlarında indirim!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları İçin kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Star Turizm, bu imkanı sağlayanların arasında yer alıyor.

Seyahat acenteleri yurt dışı turlarında indirimlerini duyurmaya başladı!

Tatil severler özellikle yurt dışı turları için kış aylarını beklerken seyahat acenteleri de 2015 yılı İçin erken rezervasyon indirimlerini duyurmaya başladı. Şiar Turizm, indirimlerin önümüzdeki aylarda turizm sektörünü canlandıracağını belirtiyor.

İspanya turlarına Arda Turan etkisi!

Arda'nın oynadığı maçlar İspanya turlarına da yaradı. Pronto Tour Başkanı Ali Onaran, "Arda'nın oynadığı maç tarihlerinde İspanya turlarımızda artış oluyor" dedi..

2023'te kültür turları öne çıkacak!

2023'te kültür turlarının öne çıkacağını söyleyen Jolly Tur Genel Müdürü Figen Erkan, "Anadolu'yu gezen turist sayısı da ikiye katlanacak" dedi. TÜRKİYE'DE her geçen gün turizm çeşitliliği artıyor.

Kapadokya'da kış mevsiminde balon turları devam ediyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezleri içinde yer alan, doğa harikası peribacalarıyla ünlü Kapadokya bölgesine gelen yerli ve yabancı turistler, kış mevsiminde katıldıkları balon turlarında karla kaplı eşsiz manzarayı seyredebiliyor.

Kruvaziyer turlarına büyük talep var!

Turizmciler erken rezervasyonun başladığını, % 40'a varan indirimlerle 5-6 ülke birden görme fırsatı sağlayan gemilerle seyahatin mümkün olduğunu söylüyor..

Kıbrıs yılbaşı turlarında yüzde 40 indirim imkanı!

Her dönem ılıman, yeşil ve bir o kadar güneşli olan Kıbrıs, yeni yıla girerken bu görüntüye bir de Türkiye'nin yıldızlarını ekledi. Yüzde 40'a varan indirimlerin olduğu Yavru Vatan'da eşsiz bir yılbaşı için tüm hazırlar tamamlandı...

Yılbaşı turlarına ilgi geçen yıla göre yüzde 20 arttı!

Erken rezervasyon avantajıyla, liste fiyatlarının yarısına tatil yapma imkanı bulanlar, yılbaşı turlarını geçen yıla göre yüzde 20 oranında artırdı. Bu yıl 120 bin kişi yeni yılı tatilde karşılayacak.

Yılbaşı turları yüzde 20 oranında arttı!

Yılbaşının perşembe günü başlayacak olmasını fırsat bilenler, yeni yıla moral depolayarak girmek için cumayı da tatile dahil edip yılbaşı tatilini 5 güne çıkardı...

turlar Haberi

turlar

Rusya önce Batı'nın ambargosu ile sarsıldı, ardından 50 doların altına inen petrol fiyatı ile ekonomik olarak çöktü. Rublenin inanılmaz değer kaybı ile Ruslar için yurtdışına çıkış da ekstra maliyetli hale geldi. Geçen yıl 35 rublesi 1 dolar eden Ruslar'ın bugün 1 dolar alabilmesi için 66 rubleye ihtiyacı var. Rusya böyle zor günler geçirirken. Rus turistin en çok tercih ettiği Antalya'daki turistik tesislerde endişeli bir bekleyiş var. 




Rezervasyon yok 


Gürallar olarak cam sektörü ve turizmde devreye alacakları yeni yatırımları konuşmak üzere biraraya geldiğimiz Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, tehlikeye dikkat çekti: "Şubat ayını yarıladık ve Rusya'dan hiç rezervasyon yok. Geçen yıl bu dönemde 1 milyon eurolıık satış yapmış olurduk, şu an rakamlar sıfır. Benzer bir trendi cam şirketimizde de görüyoruz....