18 / 05 / 2024

Turquality Programı ödül

Turquality Programı ödül

Perakende Güneşi Ödülleri ’nde, odağında markalaşma, hedefinde ise Türkiye’den Dünya markaları çıkarmak olan Turquality Programı ’na “ Perakendeye Katkı Ödülü ” verildi. Ödülü İbrahim Şenel aldı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım'da!

TuREEFF Türkiye Konutlarda Enerji Verimliliği Finansman Programı Forum ve Ödül Töreni 26 Kasım 2019 tarihinde gerçekleşecek...

Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe kadın istihdamının arttırılması düzenlenen Gayrimenkulde Kadın Liderler Mentor-Menti Programı başlıyor..

İGA'ya en fazla istihdam sağlayan şirket ödülü!

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında Sosyal Güvenlik Kurumu 2016 ödülleri sahiplerine verildi. En fazla istihdam sağlayan şirket ödülünü İstanbul Yeni Havalimanının inşaatını ve 25 yıllık işletmesini üstlenen İGA aldı.

Rönesans'a TİSK'ten özel ödül!

TİSK 2016 Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri kapsamında verilen GAN Türkiye Özel Ödülü’ne bu yıl, Rönesans Eğitim Vakfı çatısı altında düzenlenen ve Rönesans Holding bünyesinde iş imkânı sağlayan sosyal sorumluluk projesi “Genç Keşif Programı, Pusula” layık görüldü.

Soyak Kristalkule'ye International Architecture Awards 2016’dan ödül!

Dünyanın en büyük ve en kapsamlı küresel mimari ödül programı olarak tanımlanan International Architecture Awards 2016’da Soyak Kristalkule ödüle layık görüldü.

Akasya Acıbadem AVM'ye 15 ödül!

ANADOLU yakasındaki Akasya Acıbadem AVM; uluslararası ödül programı olan Marcom Awards 2015'de Uluslararası Pazarlama ve İletişim Profesyonelleri Derneği tarafından 15 ödüle layık görüldü.

Akbatı AVYM, 7 ödül birden aldı!

Akbatı AVYM, İletişim ve Pazarlama dünyasının önde gelen ödül programı Marcom Awards’da toplam 7 ödülün sahibi oldu.

Kadir Topbaş'a Model Gençlik Şehri ödülü!

New York’ta Birleşmiş Milletler sürdürülebilir kalkınma zirvesine katılan Başkan Kadir Topbaş, BM Gençlik ve Çocuk Ana Çalışma Grubu ile Habitat Programı tarafından ‘Model Gençlik Şehri’ ödülüne layık görüldü.

Setur'a The Stevie Awards'tan ödül!

Setur, görme engelli misafirleri için tasarladığı engelsiz.setur.com.tr web sitesi ile iş dünyasındaki üstün performansları onurlandıran ve uluslararası üne sahip ödül programı “The Stevie Awards” ta Gümüş Madalya’ya layık görüldü.

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile birincilik ödülü aldı!

Mardin Müzesi "Arekoparkta Bir Gün Projesi" ile Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri (IDCA) yarışmasında birincilik ödülü aldı. Uluslararası Tasarım İletişim Ödülleri yarışmasında "Gençlere Yönelik En İyi Program" dalında altın ödüle layık görüldü.

İmar programı nasıl yapılır?

İmar uygulaması yapılan yerin yapı adalarını, bunların yoğunluk ve düzenini, yolları ve diğer bilgileri ayrıntılarıyla gösteren planların uygulamaları için imar programı hazırlanıyor. Peki imar programı nasıl yapılır?

Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül!

Kale, dünyanın en saygın iş ödüllerinden ‘Stevie Awards’ta, her kullanıcının kendi banyosunu kendisinin tasarlayabildiği ‘Kale 360’ programı ile ödüle layık görüldü. Kale 360’a Stevie Awards’tan gümüş ödül geldi.

Turquality Programı ödül Haberi

Turquality Programı ödül


Küresel marka olmanın uluslararası kabul görmüş evrelerine uygun şekilde tasarlanmış, bu anlamda Dünyada tek, ayrıca gelişmeye ve değişmeye açık bir marka destek programı olan Turquality Programı’na Perakendeye Katkı Ödülü verildi. Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Vekili ve Turquality Çalışma Grubu Başkanı İbrahim Şenel, Turquality Programı’nın Türkiye’de markalaşma bilincinin oluşmasına önemli katkı sağladığını belirterek, “Bizim programa olan inancımızın Perakende Güneşi Ödülleri’nin değerli jüri üyeleri tarafından da paylaşılmış ve Turquality Programı’nın bu ödüle layık görülmüş olmasından gurur duyuyoruz” dedi.


Soysal Danışmanlık tarafından düzenlenen Perakende Günleri kapsamında gerçekleştirilen Perakende Güneşi Ödülleri’nde, odağında markalaşma, hedefinde ise Türkiye’den Dünya markaları çıkarmak olan Turquality Programı’na “Perakendeye Katkı Ödülü” verildi. Turquality Programı adına ödülü Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Vekili ve Turquality Çalışma Grubu Başkanı İbrahim Şenel aldı.


Turquality Programı’nın pilot sektör olarak hazır giyim ile başladığını hatırlatan Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Vekili ve Turquality Çalışma Grubu...