23 / 05 / 2024

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel açıklamaları

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel açıklamaları

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel,"Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız." dedi

Kocaeli'de tespit edilen hasarlı binalar için yürütülen çalışmalar TBMM'de!

17 Ağustos 1999 Marmara depreminden sonra Kocaeli ilinde tespit edilen hasarlı binalara yönelik yürütülen işlemler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de deprem sonrası yürütülen çalışmalar ele alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum önderliğinde, İzmir'deki deprem sonrası yürütülen çalışmaların ele alındığı koordinasyon toplantısı düzenlendi. 

Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Finansal Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik!

İstanbul Ticaret Üniversitesi Gayrimenkul Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği'nin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31298 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Zehra Zümrüt Selçuk: 2021'de 115 adet inşaat projesi yürütülecek!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk yaptığı açıklamada, "2021 yılında 737 milyon 152 bin liralık yatırım bütçemizle 115 adet inşaat ve 49 adet araştırma projesi yürütülecektir" dedi.

Yatırım Teşvik Belgesi İşlemlerinin Elektronik Ortamda Yürütülmesine İlişkin Yetkilendirme Tebliğinde Değişiklik!

Yatırım Teşvik Belgesi İşlemlerinin Elektronik Ortamda Yürütülmesine İlişkin Yetkilendirme Tebliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ bugünkü 31276 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kentsel dönüşüm çalışmaları vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek!

AK Parti Belediye Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kentsel dönüşüm çalışmaları bölgelerin özelliklerine ve vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına göre yürütülecek" dedi

White Lotus Development Türkiye’deki yatırımcıyı KKTC’ye davet ediyor!

Son beş yılda Kuzey Kıbrıs’ın en iddialı projelerini hayata geçiren White Lotus Development, Türkiye’deki yatırımcıyı niş yatırım fırsatlarını değerlendirmek için KKTC’ye davet ediyor. 

Yılmaz Özdil, Bodrum'daki kaçak villasının yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı aldırdı!

Dün Yılmaz Özdil'in Bodrum Bitez'deki kaçak villasının yıkımı için ekipler bölgeye gitti. Kiremitler tek tek istiflenirken mahkemeye giden Özdil, 'yürütmeyi durdurma kararı' aldırdı...

Fuat Pamukçu: İmar müdürlükleri işleri uzaktan yürütülmeli!

GYİAD Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Pamukçu yaptığı açıklamada, "Bu dönemde kamu, belediye ve imar müdürlükleri işlerinin uzaktan yürütülmeye devam etmesi gerekli" dedi.

Ulaştırmada deprem yönetmeliği hazır!

Türkiye’nin Ulusal Deprem Strateji ve Eylem Planı'na göre hazırlanan “Ulaşım ve Dağıtım Tesisleri İçin Deprem Yönetmeliği”nde hazırlıklar tamamlanıyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın onaylamasının ardından yönetmeliğin bu yıl içerisinde Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılması!

Finansal Tüketicilerden Alınacak Ücretlere İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31061 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Antalya'da sit alanlarını imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu!

Antalya 4’üncü İdare Mahkemesi tarafından Kaş, Patara, Fırnaz ve Yeşilköy’ü sit derecelerini düşürüp imara açan kararla ilgili yürütme durduruldu. Hukukçular bu kararın emsal niteliğinde olacağını söylüyor.

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel açıklamaları Haberi

TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel açıklamaları


TÜRSAB Bodrum Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi tarafından düzenlenen "Alternatif Turizm" konulu konferansa katıldı. Gökbel, "Alternatif turizmde doğaya müdahale etmeden gelişmek ve değişmek zorundayız. Alternatif turizmde de asıl olan insanın korunması. İnsan eğer korunursa doğayı harap etmeyecek. Turizmin eğlence kısmıyla bizlerin harcayacak fazla zamanı yok. Karşı olduğum için değil ama sahip olduğumuz değerleri de bilmemiz gerekiyor" dedi.


Posta...