20 / 05 / 2024

Türsab Yatağan

Türsab Yatağan

TÜRSAB Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel, ' Yatağan'ı acentelerimizin programlarına aldırmaya çalışıyoruz ' dedi. Yatağan 'ın ziyaretçi sayısının artacağı ve ivme kazanacağı belirtildi.

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Yatağan Belediyesi Muğla'da 3 arazi satıyor! Yazlık bölgede arazi arayanlar dikkat!

Muğla İli Yatağan Belediye Başkanlığı, Muğla Yatağan Turgut ve Bozüyük'te yer alan üç adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin satış ihalesi 10 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Süt, patates, soğan, mercimek, tereyağı ve fasulye.. Resmi Gazete’de duyuruldu... Herkes kullanıyor flaş gelişme

Türkiye'de neredeyse Süt, patates, soğan, mercimek, tereyağı ve fasulye kullanmayan vatandaş yok. Herkesin kullandığı bir ürünle ilgili önemli gelişme yaşandı. İşte detaylar...

TOKİ Muğla Yatağan 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Muğla Yatağan’da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Muğla Yatağan’da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Muğla Yatağan sosyal konut projesi

3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "3-5 müteahhit para kazanacak diye İstanbul ve Türkiye yaşanılmaz hale gelmemeli" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 12 maddelik o analizi...

TÜRSAB üyelerinin aidat tepkisi!

TÜRSAB, 2020'de muaf tutulan üyelik aidatını bu yıl 3 bin 734 liraya çıkarınca, üyeler imza kampanyası başlattı.

Yatağan Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla’nın Yatağan ilçesinde hayata geçirilecek olan Millet Bahçesi’nin ihalesi yapıldı.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Yatağan Millet Bahçesi 4 Mart'ta ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Muğla Yatağan Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Muğla Yatağan Millet Bahçesi ihalesi yarın!

Muğla ili, Yatağan ilçesi, Cumhuriyet Mahallesi Millet Bahçesi ve Millet Bahçesine ait Sosyal Donatılar İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

TOKİ Muğla Yatağan 2. Merhale Projesi İnşaatı İşi ihalesi yarın!

Muğla Yatağan 2. Merhale (Girme Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Türsab Yatağan Haberi

Türsab Yatağan

Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Bodrum Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Sevinç Gökbel ve Bodrum Otelciler Derneği (BODER) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Özyurt'ıın da aralarında bulunduğu TÜRSAB ve BODER temsilcilerinin yanı sıra, turizm ile ilgili kurumların da temsilcilerinin yer aldığı heyet, Yatağan ilçesine gelerek incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında, Stratonikeia Antik Kenti, Lagina Kutsal Alanı. Osman Hamdi Bey Konağı, Katrancı Mahallesi ve Bozüyük Mahallesi gezildi. Yatağan'daki tarihi ve kültürel yerlerin tur şirketlerine tanıtılması maksadıyla düzenlenen gezi, Karia bölgesinin en önemli kentlerinden, Anadolu'nun yerli halkı olan Kanalılar ve Leleglere ait yerleşim yeri olan Stratonikeia Antik Kenti'nden başladı. Heyetin Stratonikeia gezisine, Stratonikeia Antik Kenti Kazı Başkanı Prof. Dr. Bilal Söğüt ve Yatağan Belediye Başkan Yardımcısı Tarcan Oğuz eşlik ederken, Söğüt tarafından antik kent...