28 / 04 / 2024

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.



Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Başkanı Firuz Bağlıkaya, “Bu sene yaklaşık yüzde 30 artış ile beraber 1,8 milyonun üzerinde sağlık turisti almayı öngörüyoruz. Keza sağlık turizmi gelirinde de artış yaşanacağını tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

2023’te yukarı yönlü ivmenin sürdüğünün altını çizen Bağlıkaya, “2023 yılı ocak-mart döneminde Türkiye’ye sağlık ve tıbbi nedenlerle gelen ziyaretçi sayısı geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 37,5 artış yaşayarak 474 bin 114’e yükseldi. Sağlık turizmindeki artışın önümüzdeki süreçte de süreceğini tahmin ediyoruz” şeklinde konuştu.

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

EN ÇOK SAÇ EKTİRMEYE GELİYORLAR

Bağlıkaya, şunları ifade etti:

“Sağlık turizmi doğrultusunda gelen uluslararası hastaların en çok ilgi gösterdiği klinik branşları; kadın hastalıkları, iç hastalıkları, göz hastalıkları, tıbbi biyokimya, genel cerrahi, diş hekimliği, ortopedi ve travmatoloji, enfeksiyon hastalıkları ve kulak-burun-boğaz meydana getiriyor. Bunların haricinde saç ekimi, estetik ve güzellik uygulamaları da yoğun bir biçimde talep görüyor.

Peki, saç ekiminin merkezi neresi? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön