13 / 05 / 2024

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, saç ekimi ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Bağlıkaya, "2023 yılında saç ekimi için gelenlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz" ifadelerini kullandı.



Sağlık turizmi sektöründe yetkili aracı kuruluş olarak faaliyet gösteren seyahat acentelerimizden aldığımız verilere göre, Türkiye’yi sağlık nedeniyle ziyaret eden misafirlerin önemli bir bölümünün saç ekimi için geldiğini söyleyebiliriz. Destinasyon kapsamında saç ekimi anlamında en önemli merkez ise İstanbul.

Artan yoğun talep sebebiyle saç ekimi doğrultusunda Antalya ve İzmir de çok sayıda sağlık turisti almaya başladı. 2023’te saç ekimi için gelen misafirlerin geçen yıla göre yüzde 20 civarında artacağını tahmin ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜRSAB Başkanı: ‘Bu yıl saç ektirmek için gelenlerde yüzde 20 artış olacak’

İLK ÇEYREKTE 453 MİLYON DOLAR GELDİ

Başkan Bağlıkaya, Türkiye’nin sağlık turizmi kapsamında çift haneli rakamlarla büyüdüğüne vurgu yaparak, “Bu sene yaklaşık yüzde 30 artış ile beraber 1,8 milyonun üzerinde sağlık turisti almayı hedefliyoruz. 2023’ün ilk çeyreğinde sağlık turizminden elde edilen gelir, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 10,7 oranında artış yaşayarak 453 milyon 714 dolar olarak kayıtlara geçti” dedi.

Arabası olanlar Ziraat Bankası’nın verdiği bu parayı hemen alsın!

BİM’de Paşabahçe borcam kare tepsi 109 TL’ye, Kumtel tekli ocak 329 TL’ye, kamp sandalyesi 167,50 TL’ye düştü!

EYT’den emekli olamayana müjde geldi! Hayaller gerçek oluyor!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön