08 / 05 / 2024

turyap astoria emlak fuar merkezi

turyap astoria emlak fuar merkezi

Astoria AVM, genişleyen İstanbul merkezinin statüsünü değiştiriyor. Yıllardır AVM olarak işleyen yapı, önümüzdeki şubat ayından itibaren 'emlak fuar merkezi' olacak. Binanın birinci ve ikinci katını kiralayan Turyap, 100 inşaat şirketi için ofis hazırladı

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

Emlak satışında durmak yok, yeni çözümler var!

Konut satışlarının neredeyse durma noktasına geldiği dönemde emlak pazarlama şirketi Turyap, uygun fiyatlı gayrimenkullerden oluşan Teklif Alma Toplantısı düzenledi. Emlak sektörü durgun günlerini yaşarken, bu toplantıda evleri almak için yarış vardı.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Avrupalı Türkler ev alırken kandırılırsa zararı Turyap karşılıyor!

Türkiye’nin en büyük emlak zincirine sahip firması Turyap, Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat’ta gerçekleştirilen  ‘Evim Türkiye Fuarı’na katıldı

TURYAP iki temsilcilikle İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemi kuran TURYAP, İngiltere’nin başkenti Londra'nın Bloomsbury ve Wood Green bölgesinde bugün iki temsilcilik açtı. TURYAP, İngiltere emlak piyasasına hızlı bir giriş yaptı.

Emlakçılığın tarihi yazılıyor!

Emlakçılıkta hızlı bir gelişim ve değişimin yaşandığını ifade eden TURYAP Halkalı Temsilcisi Kutsal Karan, "“Yeni Nesil” Emlakçılığın kitabı yazılıyor desek, yanlış olmaz sanırım. Ve biz bu dönemi hep birlikte yazmaktayız." dedi...

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 3+1'leri satıyor!

Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap Bağcılar’da inşa edilen Şehr-i Bağcılar projesinin satışını yapacak. Projede ev fiyatları 417 bin TL'den başlıyor.

TURYAP İngiltere emlak piyasasında!

Türkiye’de ilk kez franchising sistemini kuran Turyap, busene 33. yaşını dolduruyor.  Yurt içi ve yurt dışında 300’ü aşkın temsilcilik ağı bulunan firma 2018 itibariyle yurtdışı yatırımlarına da ağırlık veriyor. 

Turyap markalı emlakçılığı Doğu ve Güneydoğu'ya tanıtacak!

Turyap, ofis sayısını artırmaya devam ediyor. 81'e emlakçılık modelini taşımayı amaçlayan Turyap, Doğu ve Güneydoğu'da markalı emlakçılığı tanıtmayı amaçlıyor. 

Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

turyap astoria emlak fuar merkezi Haberi

turyap astoria emlak fuar merkezi

HER GÜN 22.00'YE KADAR AÇIK 

Turyap Başkanı Azmi Sarıbay, 70 şirketin de şimdiden yerini aldığını açıkladı. Astoria'dan yer alan inşaat şirketleri arasında Bak Yapı, Çalık Holding, Dumankaya, Ege Yapı, İş GYO, İnanlar, Kiptaş, Sinpaş, Sur Yapı, Tahincioğlu, Teknik Yapı, Yeşil GYO gibi markalar bulunuyor. Ağaoğlu, TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın da burada yer alacağını açıklayan Sarıbay, "Fuar gibi yılın her günü akşam 10'a kadar işleyecek merkezde 100 inşaat firması bulunacak" dedi. 


25 DOLARA KİRALADI 200 EURODAN SATACAK

AstorIa'nın R'state Center'a dönüşmesi için Turyap ve ortakları bir-ikinci kat için 125 bin dolar ödeyecek. Metrekaresini 25 dolardan kiraladıklarını açıklayan Sarıbay, kendilerinin ise şirketlere 200 eurodan sattıklarını ifade etti. Sarıbay, yatırım ve tanıtım için 6 milyon euro harcadıklarını söyledi.


Sabah...