22 / 05 / 2024

turyap atina

turyap atina

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Atina’da hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı!

Yunanistan’ın başkenti Atina’da Deniz Kuvvetleri’ne ait hangardan dönüştürülen cami ibadete açıldı. 14 yılda tamamlanan 350 kişi kapasiteli cami yaklaşık 900 bin Euro’ya mal oldu.

Atina'nın ilk camisi ibadete açıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'nın ilk camisi, 14 yıllık plan ve inşa sürecinden sonra açıldı...

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

TURYAP, Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı!

Türkiye'nin lider emlak pazarlama markalarından TURYAP, Zeytinburnu Büyükyalı temsilciliğini hizmete açtı.

Atina'da ev kiralayan mülteci aile dolandırıldı!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da bir internet sitesinden bulduğu evi kiralamak isteyen Suriyeli mülteci aile, kendisini emlakçı olarak tanıtan bir şahıs tarafından dolandırıldı.

Atina'da evsizler koronavirüs tehlikesiyle yaşıyor!

Yunanistan'da halk yeni tip koronavirüs sebebiyle evlerine kapanırken, Atina sokaklarında yaşayan çok sayıda evsiz salgına maruz kalma riski taşıyor.

Ferit Şahenk Atina’daki marinayı satıyor!

Yatırımlarını devretmeye başlayan Doğuş Grubu, Atina Flisvos’taki payını ortağı Lamda Develompent SA’ya sattı...

Turyap arabuluculu ofisler kiralayacak!

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

Atina Havalimanı'nın yüzde 30'u satılıyor!

Yunanistan'ın en büyük havalimanı olan ve 2001'de 2.1 milyar Euro maliyetle inşa edilen Atina'nın Elefterios Venizelos Uluslararası Havalimanı'nın sahibi olan kamu - özel teşekkülü AIA'nın yüzde 30'u özelleştirilecek. Yunan Özelleştirme İdaresi TAIPED 30 Eylül'e kadar talep toplayacak.

Atina'nın ilk camisi Eylül'de açılıyor!

Yunanistan'ın başkenti Atina'da hayata geçirilen ilk caminin kapıları, Yunan Eğitim ve Din İşleri Bakanı Kostas Gavroglu'nun ziyaretiyle ilk kez açıldı.

TURYAP, yabancı alıcılara hem satış hem rehberlik yapacak!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alan yabancı alıcılara vatandaşlık verileceği kararı yabancı yatırımcıların gözünü Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Türk firması TURYAP gelen talebe cevap vermek için Türkiye'ye yatırım yapacak yabancılara hem satış hem de rehberlik yapacak. 

TURYAP Maslak 1453'teki 18 daireyi satıyor!

TURYAP, Maslak 1453 projesinde bulunan 18 daireyi satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazların satış bedeli 19 milyon 800 bin TL olarak belirlendi.

Turyap Şehr-i Bağcılar'daki 1201 daire ve 22 ticari alanı satıyor!

Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından hayata geçirilen Şehr-i Bağcılar projesi Türkiye’nin emlak pazarlama şirketi olan Turyap tarafından satılıyor. Projede 60 aya varan vade fırsatı sunuluyor.

turyap atina Haberi

turyap atina

TURYAP'tan yapılan açıklamaya göre ekim ayında 32 yılını geride bırakmaya hazırlanan şirket, dünyaya açılıyor. Şirket, 2018 yılı sonunda emlak pazarlama ve aracılık hizmetini Türk vatandaşlarının yoğun olarak yaşadığı 30 ülkede temsilcilik noktaları açarak Türkiye'deki gayrimenkullerin satışlarına destek verecek.


ABD, Yunanistan, Hollanda, Romanya ve Azerbaycan ve KKTC'de temsilcilikleri bulunan TURYAP, hizmet sektörü kategorisinde de ihracata başladı.


TURYAP Franchise Satış Müdürü İkizoğlu, Yunanistan'ın emlak satışlarının turizmin de etkisiyle ile ön plana çıktığını bildirdi.


Krizin etkisi sayesinde emlak fiyatlarındaki düşüşü avantaja dönüştürmek isteyen ve Türkiye'deki emlak piyasasındaki hareketi gören Yunan bir kadın girişimcinin TURYAP Atina Temsilciliğini aldığı bilgisini veren İkizoğlu, AB üyesi Yunanistan'da emlak sahibi olmanın ileri de AB vatandaşlığına uzanan yolda vize kolaylığı sayesinde dünyayı gezmek isteyen vatandaşlara imkan sağlayabildiğini dile getirdi.


İkizoğlu, son günlerde...