08 / 05 / 2024

TURYAP franchise hedefi

TURYAP franchise hedefi

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak!

Emlak danışmalığı konusunda gayrimenkul sektörüne yön veren markalar arasında yer alan TURYAP, 2022 yılında 90 franchise açacak...

Bafra Pide'den franchise fırsatı!

Toplam yatırım maliyeti 450 bin TL'den başlayan şubeler için aylık ciro hedefi 150-400 bin TL arasında değişiyor. Franchise giriş bedeli olarak 25 bin dolar alınıyor. Kâr marjı ise temel maliyet gideri kiraya göre yüzde 20-40 arasında değişiklik gösteriyor...

Bereket Döner'den franchise kampanyası!

Bereket Döner, franchise yatırımcılarına üç ay boyunca yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Bir şubenin toplam yatırım maliyeti 100 m2 için 250 bin ile 300 bin TL + KDV arasında değişiyor. Aylık ciro hedefi de 50 bin ile 500 bin TL arasında bulunuyor...

RE/MAX Türkiye’de 2019 hedefi 40 yeni franchise!

2019 yılı franchise sayısı hedeflerini 40 olarak belirlediklerini ifade eden RE/MAX Türkiye Bölge Direktörü Murat Goldştayn, “Yüzde 30 civarında büyüme beklediğimiz 2019’da, en az bin gayrimenkul danışmanının daha ekibimize dahil olmasını planlıyoruz” diye açıklama yaptı. 

Turyap'tan master franchise atağı!

Turyap, Türkiye’de franchise sistemini başlattı. Son iki yılda ABD, İngiltere , Yunanistan, Romanya, Azerbaycan, KKTC, İspanya, Hollanda’ya temsilcilik açan şirket Birleşik Krallık’ta Master Franchise açıyor.

Gayrimenkul sektörü gençlerin yeni gözdesi!

 Türkiye’de işsizliğin yanı sıra üniversite mezunu çalışmayan sayısı dikkat çekiyor.  Turyap Franchise Müdürü Sezer İkizoğlu gayrimenkul pazarlama  sektörüne dair gençlere sağlanan avantajları değerlendirdi.

TURYAP, Almanya'da ofisler açacak!

Turyap, franchise görüşmelerini sürdürüyor. Franchise giriş bedeli şehirlere göre değişiyor. Açılan her yeni ofisin büyüklüğüne göre değişen bir dekorasyon ve tabela harcaması yapılması gerekiyor.

Turyap franchise sayısını artırıyor!

Yeni yatırımcıları bünyesine katmaya devam eden Turyap, 2018 yılında 150 franchise açmayı hedefliyor.

Turyap Franchise Atina temsilciliği ile emlak sektörü canlanacak!

TURYAP Franchise Satış Müdürü Sezer İkizoğlu: "Atina temsilciliğimizden sonra burada yaşayan Türklerden ve orada yaşayan Yunanlardan gelen ev alma talepleri emlak piyasasının da canlanması adına iyi bir gelişme oldu. İnanıyoruz ki önümüzdeki aylarda bu talepler iki katına çıkacak" dedi.

Bereket Döner, franchise ile büyüyecek!

Bereket Döner, genç yatırımcılar için yeni iş imkanları sağlayarak, 5 ayrı franchise modeliyle bütçesi küçük, hedefi büyük yeni nesil girişimcilerin önünü açacak.

Tavuk Dünyası'nın hedefi 50 yeni franchise vermek!

yatırımlarla büyüyecek 2012 yılında ilk şubesini açan Tavuk Dünyası, bugün Türkiye'de 32 şehirde 103 noktada hizmet veriyor. Şirketin 2017 yılı hedefi ise 50 yeni franchise vermek.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi açılıyor!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

TURYAP franchise hedefi Haberi

TURYAP franchise hedefi

Ülkemizin en köklü emlak danışmanlık markaları arasında yer alan 37 senedir sektöre yön veren TURYAP, 2022'de toplamda 90 şube açarak Türkiye’nin her kentinde hizmet vermeyi planlıyor. 2022 yılında yatırımlarının aralıksız devam edeceğini dile getiren TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay, halhazırda ülke genelinde 250 şube ile hizmet verdiklerini dile getirerek, 2022 yılında 90 yeni şube daha açacaklarını açıkladı.

Yatırım yapmanın önemiyle ilgili de önemli açıklamalar yapan M. Onur Sarıbay, “TURYAP kurulduğu günden bu yana  emlak danışmanlığı dendiğinde ilk akla gelen ve güvenilir marka olma özelliği ile faaliyetlerini sürdürüyor. Biz hiç durmadan yatırımlarımızı sürdürdük, bundan sonra da bu şekilde devam etmeyi planlıyoruz. Bugün ülke çapında 250 ofis, bin 500 danışman ve 35 bin portföyle  hizmet veriyoruz. Bu yıl 90 yeni...