04 / 05 / 2024

Turyap golkent arsa satışı

Turyap golkent arsa satışı

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

TURYAP'tan 500 TL katılımla emlak festivali!

Turyap, 13. Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi’nin ikinci günü 24 Mart 2019 Pazar saat 14:00’te Hilton Convention Center’da site içinde sıfır daire, ofis, villa, arsa, ada ve okuldan oluşan gayrimenkullere yönelik “Teklif Alma Toplantısı” gerçekleştirecek. 

Golfkent'te konut, iş merkezi, okul ve sağlık imarlı satılık arsa!

Ankara Golfkent'ten toplam büyüklüğü 38 bin 459 metrekare olan 4 farklı imarlı arsa TURYAP aracılığıyla satışa sunuluyor. 

TURYAP, TOKİ'nin Başakşehir'deki istasyon arsasını OPET'e sattı!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin mülkiyetinde bulunan 12 ildeki 33 arsayı açık artırmaya çıkardı. Muhammen bedel toplamı 155.119.786,30 TL olan 14 arsa, yüzde 110'a ulaşarak 170 milyon 282 bin TL'den işlem gördü.

Turyap'ın Ankara Golfkent'te satışa çıkardığı 22 arsa ihalesi bugün!

Turyap’ın gayrimenkul geliştirme ve yatırım projesi Ankara Golfkent’te konut ve ticari imarlı arsalar için satış ihalesi bugün saat 14:00'da yapılacak.

TOKİ arsa ihalesine 27.4 milyon TL teklif!

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’ye ait 18 ilde bulunan 16 arsa 22 Ekim 2015 Perşembe günü satışa çıkarıldı. TOKİ-TURYAP KDV’siz arsa müzayedesinde toplam 27 milyon 483 bin TL’lik teklif alındı.

TOKİ müzayedeleri TURYAP'ta!

TOKİ'nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini kazanan TURYAP, 2 yıl daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.

TOKİ'nin gayrimenkul satışlarına aracılık ihalesini Turyap kazandı!

Mülkiyeti Tokiye ait olan arsa, konut ve işyerlerinden satışa çıkarılacak olanlar Turyapın düzenleyeceği açık artırma organizasyonları ile alıcıyla buluşacak. Katılım şartlarını yerine getirenler ise yine online olarak açık artırmaya iştirak edebilecek...

Turyap, Ankara'da golf temalı proje yapıyor!

Turyap tarafından Ankara’da 1 milyon 260 bin metrekare arsa üzerinde inşa edilen Golfkent projesinde 2 bin 640 konut bulunuyor. Golf derslerinin de verileceği projede ilk teslimler yıl sonunda yapılacak

Turyap, Vestel ile Tüpraşın arsa ve konutlarını satıyor!

Turyap, Vestelin ihtiyaç fazlası konut, dükkan, arsa, bina ve sosyal tesisi hissesi türündeki gayrimenkullerini satmak üzere açık artırma düzenledi

Turyap, Malatya'da 4 milyon 860 TL'ye arsa satacak!

Turyap;  Malatya merkezde, Maşti yanında bulunan 65.500 metrekarelik arsayı satacak. Toplam bedeli 4 milyon 860 TL olan arsanın ihalesi İhale 30 Haziran 2011 perşembe günü saat 14.00 Turyap Genel Müdürlüğü Şişli Plaza E Blokta yapılacak

Turyap'tan Ankara'da 3 milyon TL'ye satılık depolar!

Ankara ili, Saray ilçesindeki 14 dönüm arsa üzerindeki iskanlı depolar 3 milyon TL'ye satılıyor. İhaleleri 10 Şubat'ta Turyap Genel Müdürlüğü'nde yapılacak...

TURYAP Göztepe'den Beylerbeyi'nde satılık 3 katlı bina!

TURYAP Göztepe Temsilciliği, 132 metrekare arsa üzerinde yer alan 4 bağımsız bölümden oluşan Beylerbeyi sahilindeki binayı satışa çıkardı

Ulvi Özcan: Nitelikli arsa üretmenin zamanı gelmedi mi?

Turyap Çengelköy Temsilciliğinden Ulvi Özcan, nitelikli arsa üretimi ile ilgili makale yazdı

Turyap golkent arsa satışı Haberi

Turyap golkent arsa satışı

Ankara’nın en değerli bölgesi Eskişehir Yolu’nda ilk durağı Çankaya Üniversitesi ve Toki Turkuaz Konutları’nda yapımı planlanan Kızılay-Çayyolu Temelli arasındaki yeni metro hattına yakın, konut, iş merkezleri, ticari üniteler, anaokulu, ortaokul, sağlık tesisi ve spor tesisine uygun, planları ve projeleri hazırlanmış, ruhsat aşamasında imarlı arsalar bugün satışa çıkıyor.


Türkiye’nin en yeşil projesi özelliğini taşıyan projenin golf sahası, 26 ülkede 160’ın üzerinde yaptığı sahalar ile dünyanın en ünlü golf sahası tasarımcılarından Kevin Ramsey'ın imzası bulunuyor. 


Turyap Ankara Golfkent projesindeki imarlı arsalar muhammen bedeli 400 Bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Müzayede kapsamında muhammen bedelleri 7 milyondan başlayan 825 konut yapımına uygun 5 adet arsa, 762 binden başlayan fiyatlarla tali iş merkezi ve ticari ünite imarlı 10 adet arsa satışa hazırlanıyor. 


Müzayede öncesi, katılımcılar satışa...