03 / 05 / 2024

turyap müzayedeleri

turyap müzayedeleri

Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konut Turyap aracılığıyla 28 Şubat 2017 Salı günü açık artırmayla satışa çıkıyor.

Gayrimenkulde müzayede ve arabuluculuk hızlı büyüyecek!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Sadi Özdemir, bugünkü köşesinde Türkiye'deki ilk franchise veren marka unvanına sahip ve en büyük emlakçı konumunda olan TURYAP'ın yönetim kurulu başkanı M. Onur Sarıbay'ın sektörle ve TURYAP'la ilgili açıklamalarını kaleme aldı. İşte Sadi Özdemir'in o yazısı...

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi?

Gelir vergisi mükellefleri internetten beyanname verebilir mi? Milyonlarca mükellefin merak ettiği ve araştırdığı sorunun yanıtını Turyap Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Onur Sarıbay verdi...

Onur Sarıbay, TURYAP Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

M. Onur Sarıbay yaklaşık olarak 40 senedir emlak sektörüne yön veren TURYAP’ın yeni yönetim kurulu başkanı oldu.

Turyap’tan depremzedelere büyük destek! Evlerde fiyat artışına izin yok!

Türkiye’nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketi Turyap İzmir Temsilcilikleri tüm güçleriyle mağdurların yanlarında olduklarına dikkat çekerek böyle bir fahiş fiyat artışına kesinlikle izin vermeyeceklerini belirttiler.

Turyap arabuluculu ofisler kiralayacak!

Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi (TAM) Çözüm Merkezi’ni İstanbul Kağıthane’de açan Turyap yeni merkezinde arabulucularla bir araya gelip ofis kiralayacak.

TURYAP, yabancı alıcılara hem satış hem rehberlik yapacak!

Türkiye'den 250 bin dolarlık gayrimenkul alan yabancı alıcılara vatandaşlık verileceği kararı yabancı yatırımcıların gözünü Türkiye'ye çevirmesini sağladı. Türk firması TURYAP gelen talebe cevap vermek için Türkiye'ye yatırım yapacak yabancılara hem satış hem de rehberlik yapacak. 

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Dövizle yapılmış kiralamalar için TURYAP Çözüm Merkezi devrede!

Dövizle kiralamalarda yeniden düzenlenecek sözleşmelerde şirketlerin bu süreci sıkıntısız atlatabilmesi amacı ile, İstanbul Ticaret Üniversitesi iş birliğiyle TURYAP Çözüm Merkezi devreye girdi.

Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de!

TURYAP'ın yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirdiği Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 12 Eylül'de yapılacak. 

Turyap Çözüm Merkezi imza töreni 12 Eylül'de!

Yaklaşık 2 sene önce gayrimenkul konusundaki ihtilafları mahkemeye gitmeden çözümlemek amacıyla hayata geçirilen Gayrimenkul Çözüm Merkezi’nde yenilikler yapıldı. 

Turyap 20’ye yakın müteahhit firmayla görüşüyor!

6 Şubat’ta Gül İnşaat’ın gayrimenkullerini satacak olan Turyap İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye'nin çeşitli şehirlerinde 20'ye yakın müteahhit firmayla görüşme halinde…

Turyap Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulünü satıyor!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını düzenliyor. Gül İnşaat'ın mülkiyetindeki 212 gayrimenkulü satışa sunuyor..

TURYAP 32. yılını kutladı!

Emlak sektörünün en büyük pazarlama ağı olan Turyap, 32. yılını Türkiye ve yurt dışından 350 temsilcinin katılımı ile Bodrum'da düzenlenen bir etkinlik ile kutladı. 

turyap müzayedeleri Haberi

turyap müzayedeleri

Emlak sektörünün 31 yıllık markası Turyap, Emlak Konut Başakşehir Evleri’nde ve Bahçekent Emlak Konutları’nda en çok talep gören 79 konutu 28 Şubat 2017 Salı günü saat 13.30’da Akbatı Karşısı-Esenyurt/ Nidya Hotel’de açık artırmaya çıkarıyor. 


Alıcı adayları tarafından en çok talep gören Başakşehir Kayabaşı’nda 40, Bahçekent’te ise 39 konut için teklif alınıyor. Açık artırmaya konu olan konutlar cephe, kat durumu, açıklık, gün ışığı, manzara bakımından yatırım ve yaşam avantajları sağlıyor. 


İstanbul’un yükselen değerleri Kayaşehir ve Bahçekent’te 176 Bin TL’den başlayan fiyatlarla açık artırmaya çıkan tamamı bitmiş daireler hemen teslim ediliyor. 


Doğayla Bütünleşmiş Kayaşehir 

Mülk sahiplerine farklı yaşam alanları sunan proje inşaatı süren Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi ile botanik bahçenin arasında yer alıyor. Kanal İstanbul güzergahında,  yakın zamanda açılmış olan 3. Köprü...