08 / 05 / 2024

turyap takas

turyap takas

Turyap Takas kampanyasıyla eski konutlar yenisiyle değiştirilebiliyor

Turyap emlak takas sistemi nedir?

Turyap yeni projelerden yer almak isteyen ve elindeki 2. el gayrimenkulünü bir an önce satmayı planlayanlara yönelik emlak takas hizmeti sunuyor. Peki  ​Turyap emlak takas sistemi nedir?

Olimpa Park Plus'ta takas kampanyası başladı!

Olimpa Park Plus'ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için takas kampanyası başladı.

Fuzul Yapı'dan tarihi takas kampanyası!

Gayrimenkul sektöründe imza attığı projelerle adından sıkça söz ettiren Fuzul Yapı’nın konut projesi Olimpa Park Plus’ta ev sahibi olmak ve yatırım yapmak isteyenler için Tarihi Takas Kampanyası başladı.

Çukobirlik’in 16 katlı binası takas edilecek!

Adana Çukurova'daki Çukobirlik’in 16 katlı binası 2005 yılından buyana atıl bir şekilde duruyordu. 16 katlı binaya “Bu bina takas yapılır” yazılı afiş asıldı.

Çanakkale Çan'daki 2 arsanın takası mecliste!

Çanakkale İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi gündemine gelen Çan’da bulunan iki arsanın takas edilmesi konusu yeniden İl Genel Meclisi gündemine geldi.

Türkiye-Senegal arasındaki arsa takası protokolü onaylandı!

Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti ile Senegal Cumhuriyeti Hükümeti arasında diplomatik temsilcilikler için arsa takasına ilişkin protokolün onaylanması hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Adana Kireçocağı RKA'nın takas kararı kabul edildi!

Adana Çukurova Belediyesi'nin takas yoluyla resmi kurum alanını, konut ve ticaret alanına çevirme girişimine yapılan itirazlar Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından reddedildi.

TURYAP Gayrimenkul Müzayedeleri Isparta'da şube açtı!

Türkiye'deki temsilciliğine bir yenisini daha ekleyen TURYAP Gayrimenkul Müzayedeleri Isparta'da şube açtı.TURYAP Isparta Temsilcisi seçilen Fatih İlhan, markalı emlak projelerini içeren hizmet vereceklerini belirtti.

Torbalı Belediyesi TOKİ'yle arsa takası yaptı!

İzmir ilinin Torbalı ilçesinde bulunan Sağlık Meslek Lisesi'nin yer aldığı 21 bin 310 metrekarelik yer TOKİ tarafından Torbalı Belediyesi'ne arsa karşılığı takas edildi.

Turyap, Romanya'da temsilcilik açtı!

Turyap, Türkiye’deki 350 temsilciliğinin ardından rotayı yurt dışına çevirdi. En son ABD’de Miami Temsilciliği’ni açan şirket Avrupa ayağında ise Romanya temsilciliğiyle boy gösterecek.

TURYAP sorunlu miras davalarını çözecek!

Türkiye’nin emlak devi TURYAP, sorunlu miras davalarını ‘resmi uzlaştırıcı’ sıfatıyla çözerek varis kavgalarına son verecek. Gayrimenkul ihtilafları, tarafların memnun kalacakları adilane paylaşımla maksimum 90 günde çözüme bağlanacak.

Sektör uzmanları TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi'nde birleşiyor!

TURYAP, gayrimenkulden doğan uyuşmazlıkları çözmek için T.C. Adalet Bakanlığı Arabuluculuk Daire Başkanlığı’nın resmi arabulucularının katılımı ve katkısı ile ‘‘Gayrimenkul Çözüm Merkezi’’ni hayata geçiriyor.

TURYAP Gayrimenkul Çözüm Merkezi basın toplantısı 25 Nisan'da!

Gayrimenkul sektöründe Türkiye’nin en büyük franchise ağına sahip şirketi TURYAP, pazarlama ve aracılık hizmetlerinde geliştirdiği farklı yöntemlere bir yenisini daha ekleyip Gayrimenkul Çözüm Merkezi’ni hayata geçiriyor.

turyap takas Haberi

turyap takas

Turyap tarafından hayata geçirilen emlak takas kampanyasıyla satılabilir nitelik taşıyan her taşınmaz anlaşmalı projelerde yer alan 1. el konutlarla değiştirilebiliyor. Turyap ofislerinin bulunduğu tüm illerde geçerli olan kampanyayla konut, arsa, dükkan gibi her cins taşınmaz takas edilebiliyor. Taşınmazını takas etmek isteyen kişi, taşınmazıyla ilgili bilgileri Turyap satış ofisine bildirdiğinde 24 saat içinde değer tespiti yapılıyor. Değerleme uzmanları hazırladıkları ekspertiz raporuyla, taşınmazın o günkü satış rayicini belirliyorlar. Ekspertiz sonrası çıkan eski eve ait söz konusu değer peşinata sayılarak, Turyap portföyündeki başka bir konutla takas işlemi gerçekleştiriliyor.

Turyap Yönetim Kurulu Üyesi Başak Soner takas kampanyasıyla ilgili şunları söylüyor: "Büyük şehrin çilesi de büyük. Hayat pahalı, gider çok, buna karşılık gelir düzeyi yetersiz. Hele İstanbul gibi metropoldeyseniz işten çıkıp eve ulaşmak saatlerce...