29 / 04 / 2024

Turyap toki ihaleleri

Turyap toki ihaleleri

Gayrimenkul pazarlama ve aracılık şirketi Turyap tarafından düzenlenen açık artırmalarda mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne ait gayrimenkuller, son 3 yılda 493 milyon 968 bin TL teklif aldı.

Afet bölgesindeki TOKİ ihaleleri iptal mi oluyor? Müteahhitlerden yüksek maliyet tepkisi! 

Afet bölgesine ve çeşitli kentlere inşa edilmesi planlanan toplu konut ihalelerinde ‘belirsizlik’ iptalleri gündeme geldi. İptal sebepleri arasında ‘yüksek maliyetler’ ve ‘ihaleye teklif veren firma olmaması’ yer alıyor. 

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı! Hemen bu son dakika detayına bakın!

TOKİ ihaleleri neden iptal oluyor? Tek tek açıklandı... Hemen bu son dakika detaylarına bakın...

TOKİ Konya projeleri için start verdi! Konya'ya yüzlerce ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya projesi için start verdi. Peki TOKİ Konya projeleri hangi ilçelerde inşa edilecek? Konya TOKi projelerinin ihaleleri ne zaman gerçekleştirilecek? İşte merak edilen o soruların yanıtları...

İzmir'de TOKİ'nin satışa çıkardığı arsaların ihaleleri meclis gündeminde!

İzmir'in bazı ilçelerindeki arsalar için TOKİ tarafından 23 Haziran 2020 tarihinde duyurulan satış ve kira ihaleleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Turyap TOKİ'nin 57 iş yeri ve 59 konutunu sattı!

Turyap, TOKİ'nin 57 iş yeri ve 59 konutunu satışa çıkardı. Konutlar 55 Bin TL, iş yerleri ise 30 Bin TL’den başlayan muhammen bedellerle satışa çıktı. Müzayede de bir günde 26 Milyon TL’lik satış yapıldı.

TURYAP, TOKİ'nin Başakşehir'deki istasyon arsasını OPET'e sattı!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)'nin mülkiyetinde bulunan 12 ildeki 33 arsayı açık artırmaya çıkardı. Muhammen bedel toplamı 155.119.786,30 TL olan 14 arsa, yüzde 110'a ulaşarak 170 milyon 282 bin TL'den işlem gördü.

Turyap, TOKİ'nin gayrimenkullerini satıyor!

Emlak pazarlama ve aracılık şirketi TURYAP, TOKİ'nin mülkiyetinde bulunan taşınmazları açık artırma ile satışa çıkardı. Muhammen bedel toplamı 14 milyon olan gayrimenkuller yüzde 212 artışla 31 Milyon 854 Bin TL'den işlem gördü.

TOKİ müzayedeleri TURYAP'ta!

TOKİ'nin açık artırma ile gayrimenkul satış ihalesini kazanan TURYAP, 2 yıl daha müzayedeleri düzenleyecek. TOKİ'ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.

TURYAP, TOKİ ihalesini kazandı!

TURYAP, Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor.

TOKİ'nin gayrimenkul müzayedeleri 2 yıl daha TURYAP'ta!

Türkiye'nin en köklü ve yaygın emlak organizasyonu TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin gayrimenkul açık artırma ihalesini kazanarak 2 yıl süre ile müzayedelere ev sahipliği yapacak.

TOKİ ihaleleri meclis gündemine taşındı!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na, "1994-2015 yılları arasında 6 Şubat tarihi itibariyle TOKİ'den en fazla ihale verilen firma hangisidir? Bu şirkete son 11 yılda TOKİ tarafından verilen ihalelerin toplam bedel tuta

Toki 46 arsanın satşını gerçekleştirecek!

Toki Turyap tarafından düzenlenecek müzayedede 46 arsasını satışa çıkaracak. İstanbul ve Ankara da dahil 15 şehirde bulunan konut, is yeri ve otel niteliğinde arsalar sahiplerini bulacak.

Turyap, TOKİ'nin 36 konut ve 114 işyerini 29 Mayıs'ta satışa çıkarıyor!

Turyap, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin gayrimenkullerini açık arttırmayla 29 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 14.00'de satışa çıkaracak. Satışa dahil 36 konut ve 114 işyeri bulunuyor

Turyap toki ihaleleri Haberi

Turyap toki ihaleleri

Turyap tarafından düzenlenen açık artırmalarda mülkiyeti Başbakanlık Toplu Konut İdaresi’ne ait gayrimenkuller, son 3 yılda 493.968.000 TL teklif aldı. Mayıs 2014’te başlayan müzayedelerde Aralık 2016’ya kadar muhammen bedel toplamı 422.826.000 TL olan gayrimenkuller %117 artışla işlem gördü. Satışa çıkan 1934 gayrimenkulün 767’si %41 satış oranı ile alıcılarla buluştu.


TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'nin birçok ilde bulunan taşınmazlarının açık artırma yöntemiyle satışını yapmaya devam ediyor. TOKİ’nin gayrimenkul satış ihalesini 2014’te kazanan şirket bu yıl yenilenen ihale ile 2017 yılının sonuna kadar müzayede organizasyonlarını sürdürerek TOKİ’ye ait konut, arsa ve iş yerlerini açık artırma ile satışa sunacak.


Yılın Son Müzayede Bilançosu:  63,5 Milyon

TURYAP, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin aralarında İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya ve Adana’nın da bulunduğu 23 ayrı ilde bulunan arsalar...