06 / 05 / 2024

tuşba kura çekilişi 2021

tuşba kura çekilişi 2021

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Emlak Konut GYO-THY Yenişehir Evleri Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ve Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Yenişehir Evleri Arnavutköy Arnavutköy projesine başvuran 450 bin kişi 9 aydır kura çekilişi bekliyor...

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz! Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi!

TOKİ İstanbul 2023 kura çekilişi tam gaz devam ediyor. İşte tek tek açıklanan Tuzla, Silivri, Çatalca, Başakşehir, Esenler, Arnavutköy 2023 kura takvimi...

TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ İlk Evim kura tarihleri merak ediliyor. Peki TOKİ yeni kura takvimi il il açıklandı mı? Kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ'ye başvuranlar hemen bakın!

TOKİ Balıkesir İlk Evim İlk İş Yerim kura çekilişi başladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Balıkesir projesinde yer alan konutların kura çekilişi başladı. Peki TOKİ Balıkesir kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte detaylar...

2023 TOKİ arsa kuraları hangi tarihte başlayacak? TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman çekilecek?

Milyonlarca vatandaş "2023 TOKİ arsa kuraları hangi tarihte başlayacak? TOKİ arsa kura çekilişi ne zaman çekilecek?" sorusuna yanıt arıyor. Peki arsa kura çelişi başladı mı? İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim kura çekilişi yarın resmen başlıyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kura çekilişi için geri sayım başladı. Toplamda 250 bin konut için başvuru yapan 5.1 milyon kişi heyecanla kura çekilişini bekliyor. 

TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı!

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi olarak lanse edilen ve başvuruların geçtiğimiz günlerde sona erdiği TOKİ İlk Evim kura çekilişi için geri sayım başladı...

Gaziantep'te 14 Bin Konut Projesi'nin kura çekilişi başladı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin kent genelindeki konut ihtiyacının giderilmesi gerekçesiyle yaptırdığı 14 Bin Konut Projesi'nin ilk etabındaki 860 konutun kura çekilişi başladı.

Van Tuşba TOKİ kura çekilişi 23 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 23 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman?

TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ İstanbul Başakşehir kura çekilişi 2020 ne zaman sorusunun yanıtı ve proje detayları...

TOKİ Van Tuşba Bardakçı 2. Etap 2020 kura çekilişi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Van Tuşba Bardakçı 2. Etap projesindeki 300 konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek...

TOKİ 100 bin konut kura çekilişi yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın hayata geçireceği 100 bin konut projesi için kura çekilişi yarın başlıyor.

TOKİ Manisa Köprübaşı 2020 kura çekilişi 28 Nisan'da!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Manisa Köprübaşı 2020 projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Nisan 2020 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

tuşba kura çekilişi 2021 Haberi

tuşba kura çekilişi 2021

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Van Tuşba Bardakçı projesinde 55 adet konut mevcut. Başvuruların bugün itibariyle başladığı TOKİ Van Tuşba projesi kuralı olarak satışa çıkarıldı. 

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin yer aldığı TOKİ Van Tuşba projesinin kura çekilişi 23 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Proje için başvurular Ziraat Bankası aracılığıyla kabul ediliyor. 

Başvuru ve kura heyecanının başladığı TOKİ Van 2021 projesinde en düşük konut bedeli 165 bin 252 lira, en yüksek konut bedeli 243 bin 717 lira şeklinde belirlendi.

Ödenecek taksit tutarlarının 826,26 lira ile 1.218 lira arasında değiştiği TOKİ Tuşba projesinden yüzde 10 peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

180 ay vadeyle konut sahibi olunabilen TOKİ Van Tuşba 2021 projesinde en düşük peşinat bedeli...