23 / 07 / 2024

TÜSİAD iletişim

TÜSİAD iletişim

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy, Türkiye'nin turist sayısını 35 milyondan 50 milyona çıkarma hedefi yerine nitelikli turist hedeflemesi gerektiğini belirterek, artık sadece havaalanı ve otel gören turist istemediklerini söyledi...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

İş GYO Projesi Ege Perla Salt İletişim Grup ile anlaştı!

Salt İletişim Grup, Ege Perla’nın stratejik iletişim danışmanlığının yanı sıra dijital ve sosyal medya platformları da dahil olmak üzere tüm kreatif çalışmalarını yürütecek.

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim!

Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Bugün başlayan kampanya 31 Ekim'e kadar devam edecek. 

Türkerler Holding'in PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Türkerler Holding kurumsal ve bağlı markaları Mahall Bomonti İzmir, Mahall Ankara ve Çiftçi Towers projelerinin tüm stratejik iletişim faaliyetlerini Salt İletişim Grup yürütecek.

Kavanya Koru iletişim!

Kavanya Koru iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. "Hayallerinizi gerçekleştirmenin ilk adımı" sloganı ile tanıtılan projede 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri yer alıyor. 

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Burçin Özer, Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Türkiye’nin lider şirketlerinden Tay Group’un Kurumsal İletişim Müdürü Burçin Özer oldu. Özer yeni görevinde, grubun tüm kurumsal iletişim fonksiyonlarından, şirketin iletişim stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.

AKS Grup'un iletişim danışmanlığını F-M Data İletişim yürütecek!

Türkiye'nin ilk hava ile ısıtma ve soğutma sağlayan konut projesi olan AKS FOCUS ve bağlı olduğu AKS Grup'un stratejik iletişim danışmanlığı ve medya ilişkileri çalışmalarını FM Data İletişim yürütecek.

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim!

Beyoğlu Nef Sütlüce iletişim bilgileri kapsamında satış ofisi telefonu 444 9 633 olarak belirtiliyor. Timur Gayrimenkul imzası taşıyan proje 8 bin 800 metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Adım İstanbul Başakşehir iletişim!

İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de inşa edilen proje Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul Başakşehir iletişim bilgilerine göre telefon numarası 0212 924 16 16 olarak belirlendi.

Adım İstanbul Evleri iletişim!

Adım İstanbul Evleri iletişim için 0212 924 16 16 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 35 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılıyor.

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim!

Adım İstanbul Kayabaşı Evleri iletişim numarası 0212 924 16 16 olarak belirtiliyor. İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı tarafından inşa edilen 24 ay 0 faiz imkanıyla daire sahibi olunabiliyor.

TÜSİAD iletişim Haberi

TÜSİAD iletişim

TÜSİAD tarafından hazırlanan Sürdürülebilir Turizm raporunun ayrıntılarının değerlendirilmesi amacıyla Movenpick Oteli'nde, sektör temsilcilerinin katılımıyla bir seminer düzenlendi. Burada konuşan TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ünlütürk, Türkiye'nin de içinde bulunduğu Akdeniz çanağının gelecek yüzyılda kirlilik tehdidiyle karşı karşıya olduğunu, sürdürülebilirlik özelliğinin kritik seviyede önem taşıdığını ifade etti.


Belli bir dönemde yoğunlaşan turizm hareketlerinin çevre ve istihdam üzerinde baskı yarattığını, ekonomik olmaktan çıktığını anlatan Ünlütürk, Türkiye'nin kişi başına elde edilen turizm gelirinde bu risklerin karşılığını alamaz durumda olduğunu kaydetti.


İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı da turizmde hızlı büyümenin beraberinde çevresel bir tahribat getirebileceğini, sürdürebilir turizm ve çevre konusunda halkın bilinçsiz olduğunu, yerel yönetimlerin de yeterli bütçeye sahip olmadığını söyledi.


Turizm beldelerinin çoğunda arıtma tesisi bulunmadığını, bakanlıklar arasında bu konularda yetki karmaşası yaşandığını söyleyen...