28 / 04 / 2024

tuskon arsaları

tuskon arsaları

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), arsa tahsisi konusunda kendisine kıyak yapıldığına dair yalanladığı iddia yenilenince, konuyla ilgili açıklama yaptı. TUSKON, "Rakibimizden daha fazla teklif verdik ve aldık" dedi...

Arsalarını birleştirenler karlı çıkacak!

Yeni imar planında arsaların birleşmesi durumunda vatandaşların karşı çıkacağını belirten Barakazi, yeni imar planına göre, 4 kat izni verilen bazı yerlerde vatandaşların arsalarını birleştirmeleri durumunda binalara 5 kat izni vereceklerini söyledi.

Arsaların emlak vergisi 2015!

Belediye sınırları içinde Belediyece parsellenmiş arazi arsa sayılıyor. Türkiye sınırları içinde bulunan arazi ve arsalar Arazi Vergisine tabi tutuluyor. İşte arsaların emlak vergisi 2015 oranları..

Aksaray Organize Sanayi'de arsalar geri verilecek!

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı yaptığı konuşmasında Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde yeni hazırlanan projede bütün dükkan sahiplerini dükkanlarını yıktıktan sonra mal sahiplerinin arsaları verilecek.

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul arsalarının değerleme raporu!

Mutlu Yatırım Proje ve Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. 2 arsanın değerleme raporlarını yayınladı. Arsalar İstanbul - Kartal'da ve Bursa - Orhangazi'de yer alıyor.

Yabancı şirketlerin arsalarının imar planları 10 yıl değişmeyecek!

İmar Kanunu'nu değiştirecek tasarı ile yeni teknoloji getiren, büyük ölçekli veya katma değeri yüksek yabancı yatırımlara imar güvencesi geliyor. Bu şirketlerin yatırım için aldıkları arazi ve arsaların imar planları 10 yıl süreyle değiştirilemeyecek.

1981 yılında işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş!

1981 yılında kanunsuz işgal edilmiş Hazine arsalarının durumu tespit edilecekmiş. İstanbul'da 700 bin kişi gecekonduda yaşıyormuş ve gecekonduların kapladığı alan Anadolu Yakası'nda 900 hektar, Avrupa Yakası'nda ise bin 400 hektara ulaşmış.

1979 yılında İstanbul mafyası Boğaz sırtlarındaki arsaları parselleyip satıyormuş!

1979 yılında İstanbul mafyası, Sarıyer ve Tarabya sırtlarındaki Belediye ve Hazine arsalarını parselleyerek gecekonduculara satıyormuş. Belediye tedbir almaya çalışsa da toplam 5 milyon 700 bin metrekarelik arazi üzerinde binalar yükselmiş.

Kuyumcukent Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatm Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları A.Ş. Kuyaş arsaları değerleme raporunu yayınladı.

Şile, Büyükçekmece ve Pendik'te 20 bin TL'den satılık arsalar!

İstanbul'da 1977 yılında Pendik'te 20 bin liradan, Büyükçekmece'de 50 bin liradan ve Şile'de 100 bin liradan sayfiye arsaları almak mümkünmüş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Emlak Konut GYO, Orhantepe'deki arsaları TOKİ'ye iade etti!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., anlaşma dahilinde TOKİ'den alınan Kartal Orhantepe'deki arsaları, TOKİ'ye iade ettiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte KAP'a yapılan açıklama...

1976 yılında Aydın Doğan Ticaret'ten 5.400 liraya arsalar!

Reşat Altın'ın bin liraya satıldığı 1976 yılında, Aydın Doğan Ticaret'ten tamamı 5 bin 400 liraya arsa satın almak mümkünmüş. Ayrıca eski Ankara Asfaltı'na cepheli arsaların metrekaresi ise 40 liradan satılıyormuş.

Atakule GYO Çankaya arsaları değerleme raporu!

Atakule Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Çankaya'ya bağlı Gaziosmanpaşa Mahallesi ve Güven Mahallesi'nde yer alan arsalar için hazırlatılan değerleme raporunu bugün Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı bir açıklamaya göre Reysaş GYO Düzce arsalarının 2014 sonu Ekspertiz Raporları yayınlandı..

tuskon arsaları Haberi

tuskon arsaları


Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), arsa tahsisi konusunda kendisine kıyak yapıldığına dair yalanladığı iddia yenilenince, konuyla ilgili açıklama yaptı. Söz konusu iddianın yine aynı gazetede bu kez bir köşe yazarı tarafından dile getirildiğine dikkat çeken Konfederasyon, söz konusu araziyi 2 sene önce çıkılan bir ihalede iddiayı dile getiren yazarın aynı zamanda mütevelli heyeti üyesi olduğu kurumdan daha fazla bedel (1,6 milyon TL) teklif ederek kazandığını vurguladı. Söz konusu yayın ile ilgili olarak Sabah gazetesi ve yazarı Mahmut Övür hakkında yasal sürecin ivedilikle başlatılacağını da belirtti. 


TUSKON'dan konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklama şöyle: 


"17 Nisan 2014 tarihinde Sabah Gazetesi’nde Konfederasyonumuza bir arsa tahsisi konusunda kıyak yapıldığı şeklinde yalan ve iftira ürünü bir haber yayınlanması üzerine bu haberi tekzip eden basın...