08 / 05 / 2024

TUSKON haberleri

TUSKON haberleri

TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

TUSKON iddianamesi kabul edildi!

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) iş dünyası yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında hazırlanan kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de bulunduğu iddianame kabul edildi.

Melih Gökçek'ten Albatros Parkı'nın satılmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Albatros Parkı’yla ilgili haberleri paylaşarak, parkın özel bir şirkete satılmasına tepki gösterdi.

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu!

Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu henüz açıklanmadı. Bilecik Bozüyük TOKİ AAG kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum'a yeni yatırım müjdesi!

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum'da yeni yatırımların müjdesini vererek cezaeviyle ilgili haberleri açıkladı.

DTZ Türkiye 2016 yılı 4. çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir&Soyuer tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2016 4. Çeyrek” başlıklı raporu yayınlandı.

Emlakkulisi.com Editörü Özge Özdemir nişanlandı!

Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'un editörü Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak nişanlandı. Özge Özdemir ile Hüseyin Çolak'ın nişanı 25 Şubat'ta gerçekleştirildi.

Özyazıcı İnşaat'tan kamuoyuna açıklama!

Özyazıcı İnşaat, hakkında çıkan mağduriyet haberleri için kamuoyuna açıklama yaptı. Açıklama ''Söz konusu sahte çek ve senetler ile firmamızın hiçbir bağlantısı bulunmamaktadır'' ifadeleri yer aldı...

Aydınlı Grup'un şirketi TMSF'ye devredildi!

TUSKON operasyonunda tutuklanan işadamı Ömer Faruk Kavurmacı’nın yönetim kurulu başkanlığını yaptığı Aydınlı Grubu’na bağlı Aydınlı Hazır Giyim’e, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kayyum atandı.

National Standard Finance, radarına Türkiye'yi aldı!

Yabancı yatırımcı rotasını Türkiye'ye çevirdi. Peş peşe gelen yatırım haberleri ile yatırım limanı algımız güçlendi.

Konya Altınekin TOKİ kurası bugün!

TOKİ Konya Altınekin projesinin konut belirleme kurası bugün çekilecek. TOKİ Konya Altınekin kura sonuçları açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu!

Çorum Alaca TOKİ 47 konut kura sonucu henüz açıklanmadı. Çorum Alaca TOKİ 2 Etap kura sonucu açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TUSKON haberleri Haberi

TUSKON haberleri


TUSKON'un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü'ne 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. Dünyanın en büyük çelik üreticisi Mittal'in İnşaat Grubu CEO'su Anoop Kumar Mittal, "Türk inşaat sektöründen çok etkilendik. Yatırım için buradayız" dedi Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türk iş dünyasını yabancı yatırımcılarla buluşturmaya devam  ediyor. TUSKON'un düzenlediği 20'nci Tür- klpMl I I i düfftt Türkiye İş Adamlan ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON), Türk iş dünyasını yabancı yatırımcılarla buluşturmaya devam ediyor. TUSKON'un düzenlediği 20'nci Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü İstanbul'da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. 'İnşaat' ve 'mobilya' ana başlığı altında düzenlenen organizasyona Seyşeller'den Zimbabvve'ye, Uruguay'dan Peru'ya, Malpler'den Nepal'e 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. 


Alternatif pazarlar arıyoruz Açılışta konuşan TUSKON Başkanı Rızanur Meral, Irak'taki mevcut durumun ihracatı olumsuz etkilediğini belirterek, "TUSKON, Türkiye'nin...