21 / 05 / 2024

tuskon ticaret fuarı

tuskon ticaret fuarı

TUSKON’un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü’nün stantlarını gezen Başkan Kadir Topbaş, “Dünyaya artık sadece ürün değil marka da ihraç eden Türk işadamlarının başarısıyla İstanbul ve ülkemiz adına gurur duyuyoruz” dedi....

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Fuar Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fe Fuar Tasarım Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Kırkyıldız ve Demir Erdem tarafından kuruldu.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat-Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 15-16 Şubat 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021'de!

2. Libya Türkiye Ticaret Platformu İnşaat - Elektrik Fuarı 9-10 Aralık 2021 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Versus Mimarlık Uluslararası Fuar Stant Hizmetleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oktay Çoban ve Yüksel Gürdamar ortaklığında kuruldu.

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

OMR Fuar Stant Dekorasyon Hizmetleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Şatır tarafından kuruldu.

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tuana Fuar Dekorasyon Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Şimşek tarafından kuruldu.

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akay Fuar Dekorasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Onur Aydın ve Sertaç Aksoy tarafından kuruldu. 

Ankara Uluslararası Fuar Alanı'nda inşaat başladı!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Uluslararası Fuar Alanı Projesi'ni bir yıl içinde tamamlamak üzere çalışmaları başlattıklarını açıkladı. 

Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odasından (BTSO) yapılan yazılı açıklamaya göre, Bursa Ev ve Stil Fuarı 28 Eylül'de kapılarını açacak.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

İTSO, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı!

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, Bursa 15. İnşaat Fuarı’na katıldı. Üyelere, İnegöl’ün tanıtımına yaptıkları katkıdan ötürü teşekkür plaketi verildi.

Artaş İnşaat 10 projesiyle Expo Turkey By Qatar Fuarı'na katıldı!

Artaş İnşaat, Expo Turkey By Qatar Fuarı'na 10 projesiyle katıldı. Artaş İnşaat, fuarın ilk günü Katar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mohammed Bin Ahmed Bin Towar'ı ağırladı.

tuskon ticaret fuarı Haberi

tuskon ticaret fuarı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’nun (TUSKON) Harbiye Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü’nün stantlarını gezdi.

TUSKON Yönetim Kurulu Başkanı Rızanur Meral ile birlikte stantları gezerek Türk ve yabancı müteşebbislerle sohbet eden Başkan Kadir Topbaş, ürünler ve markalar hakkında detaylı bilgiler aldı.


Türkiye’nin son yıllarda yaşadığı değişimle dünyaya ürünün yanı sıra marka ihraç eder konuma geldiğini vurgulayan Kadir Topbaş, “Türkiye’de üretim ve ihracat son yıllarda o kadar çok gelişti ki dünyaya artık kaliteli ürün ihraç etmekle kalmıyor, marka ihraç ediyoruz. Türk işadamlarının bu başarısıyla İstanbul ve ülkemiz adına gurur duyuyoruz” dedi.


Bir çiğköfte standını gezerken ürünün Nijerya’ya ihraç edildiği bilgisini alan Başkan Topbaş, “İşte Türk girişimcilerin başarısı. Eskiden bir iğneyi bile yurtdışından ihraç...