17 / 05 / 2024

TÜSPAF haberleri

TÜSPAF haberleri

Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Fedarasyonu (TÜSPAF) Başkanı Ali Karaca, küçük esnafın korunması ve adil rekabet ortamının oluşturulması için büyük marketlerin şehir dışına taşınmasını istedi.

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları (30 Nisan 2024 fiyatları)

30 Nisan 2024 motorin ve benzin fiyatları ne kadar oldu? Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik gösteriyor. Bu kapsamda belirtilen  rakamlarda bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı? 

Akaryakıt fiyatlarında bugün! Benzin ve motorin güncel fiyatları...

Brent petrol fiyatlarında yaşanan dalgalanma ile benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleri ile birlikte değişkenlik göstermektedir. Buna göre, bugün akaryakıt litre fiyatlarında indirim ya da zam var mı?

Çalışan anneler dikkat! Doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

2024 asgari ücret zammı yüzde 49, memur zammı da yüzde 49.25 olarak açıklanırken çalışan anneleri ilgilendiren zam ve iyileştirme haberleri de geldi. Peki doğum izin ücreti, süt parası ve çocuk parası ne kadar oldu?

Akaryakıt fiyatlarına art arda üçüncü indirim! Tabelalar peş peşe değişti! İşte 10 Aralık motorin ve benzin fiyatları...

Akaryakıt indirimleri peş peşe geldi. Brent petrol fiyatındaki gerilemeden sonra akaryakıt fiyatlarına indirim haberleri geldi. Peki, benzin, motorin, LPG fiyatları ne kadar kaç TL? İşte detaylar...

Asgari ücret zammı açıklandı: ekonomi sektörü değerlendirmelerini paylaştı! Zam haberleri gündemi salladı!

2023 Temmuz ayı için asgari ücret artışı kesinleşti. Milyonlarca çalışanın ikinci yarıda alacağı asgari ücrete yüzde 34 zam yapıldığı bildirildi. Ancak, ekonomistler, gelecekteki zamların etkisiyle asgari ücretin eylül ayında açlık sınırının altında kalacağını düşünüyor.

İndirim haberleri arda arda geliyor! 5 litre ayçiçek yağı 149 TL'ye düştü

Ayçiçek yağı ücretinde bomba indirim Carrefour'dan geldi. Yudum Teneke 5 litre ayçiçek yağının satış ücreti 149 TL'den satışa sunuldu. İşte indirime ait merak edilen tüm ayrıntılar.

Motorinin ardından şimdi de benzine zam geliyor! İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Benzin ve motorin fiyatları başta olmak üzere akaryakıt fiyatlarına dair indirim ve zam haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Günden güne artan akaryakıt fiyatlarına yönelik araç sahiplerini üzecek bir haber daha geldi. Benzine 77 kuruş zam yapılacağı öğrenildi.

Nisan ayında tüp fiyatlarındaki düşüş sıraya sokar! Bu fırsatı kaçırmadan güncel tüp fiyat listesi!

Son zamanlarda sık sık gündemde yer alan zam haberleri arasında tüp fiyatları da yer almaktaydı. Ancak şimdi yeni bir gelişme ile tüp fiyatlarıyla ilgili indirim haberleri gündeme geldi.

Ziraat Bankası müşterileri dikkat! Ziraat Bankası’nın bu duyurusu gündeme bomba gibi düştü!

Kamu ve özel bankalar müşterilerini memnun etmek için peş peşe yeni kampanya haberleri veriyor. Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası da bu kapsamda müşterilerini sevindirecek kampanyasını duyurdu.

“Japonya’daki depremlerde niye bu kadar kayıp yaşanmıyor?” sorusuna Japon uzmanlardan çok net yanıt!

Türkiye’deki depremlerde bu kadar çok can kaybı ve hasar yaşanırken, deprem ülkesi Japonya’dan neden hiç felaket haberleri gelmiyor? İşte bu sorunun yanıtını iki Japon uzman çok net verdi. İşte o uzmanların çok önemli açıklamaları…

Akaryakıtta fiyatlar yine değişiyor! 1 Şubat akaryakıt fiyat listesi!

Akaryakıt fiyatları zam ve indirim haberleri ile araç sahiplerinin gündeminde yer alırken sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorin fiyatları için indirim geleceği öğrenildi. İşte 1 Şubat 2023 Ankara, İzmir, İstanbul mazot, motorin fiyatları ile benzin fiyatı…

Brent petrol düştü! Akaryakıta indirim mi gelecek? Benzin ve motorinde son durum ne? İşte 19 Ocak 2023 fiyat listesi...

Petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanmanın ardından akaryakıt fiyatlarına indirim ve zam haberleri gündemden düşmüyor. Benzin ve motorin ne kadar oldu, Motorine zam geldi mi? İşte 19 Ocak Perşembe güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları...

Maçkolik’in halka arzıyla, Türkiye sermaye piyasalarında bir ilk yaşanacak!

Dünyadaki tüm futbol ve basketbol spor dallarıyla ilgili güncel gelişme ve haberleri takip eden ve iddia sonuçlarını da yayınlayan internet sitesi Maçkolik halka arz oluyor. Maçkolik’in halka arzıyla birlikte bir ilk yaşanacak.

TÜSPAF haberleri Haberi

TÜSPAF haberleri

TÜSPAF Başkanı Ali Karaca, küçük esnafın korunması ve adil rekabet ortamının oluşturulması için büyük marketlerin şehir dışına taşınmasını istedi.


Türkiye Sebzeciler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Fedarasyonu (TÜSPAF) Başkanı Ali Karaca, küçük esnafın korunması ve adil rekabet ortamının oluşturulması için büyük marketlerin şehir dışına taşınmasını istedi.


25 Haziran 2014 tarihinde Ankara'da Nazım Hikmet Kültür Merkezi'nde yapılan genel kurulda ülke genelinde 94 odanın bağlı olduğu Türkiye Sebzeciiler Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar (TÜSPAF) Fedarasyonu'nun yeni başkanı seçilen Ali Karaca, ilk iş olarak pazarcı esnafın korunması ve eşit rekabet ortamının sağlanması amacıyla büyük marketlere karşı mücadele etmeye hazırlandıklarını açıkladı. Aynı zamanda Polatlı Pazarcılar Odası Başkanı olan Ali Karaca, Türkiye'de sermayesi güçlü olan büyük marketlere karşı rekabet edemediklerini, mevcut yasaların buna fırsat vermediğini belirtirken, "rekabette fırsat...