23 / 07 / 2024

tut yolu çökme

tut yolu çökme

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

Irak'ın en uzun köprüsünde çökme riski var!

Irak'ta, Kerkük-Bağdat kara yolu üzerinde yer alan Dakuk Köprüsü, geçen hafta meydana gelen selde ciddi hasar gördü, köprüde çökme riski var.

Adıyaman Tut Yolu çöktü!

Geçtiğimiz yıllarda ihalesi yapılan ve 2016 yılı içerisinde yapılan Tut Karayolunda çökme meydana geldi.

Batman Park AVM yolu çökme tehlikesi yaşıyor!

Batman Park AVM önünden geçen yol çökme tehlikesi ile karşı karşıya. Yağan yağmurun ardından ise su birikinti oluşurken yayalar kaldırımda geçmekten korkuyor.

Oylat Yolu'nda çökme yaşandı!

Yeni yapılan yolun Hilmiye köyü yakınlarındaki kısmının bir şeridinde çökme yaşanmasıyla, yol tek şeride düştü. Yaklaşık yarım metrelik kısmında kayma meydana gelen yolun, yakın zamanda yapılıp hizmete açılması bekleniyor.

ODTÜ Yolu yine çöktü!

100. Yıl ve Çiğdem Mahalleleri sakinlerinin, ODTÜ'lülerin ve Ankaralı yurttaşların tepkilerine karşın 6 ayda tamamlanan ve teknik incelemeler yapılmadan planlandığı gerekçesiyle eleştirilen ODTÜ Yolu'nda yine çökme meydana geldi.

Eyner Enerji Artvin'de sondaj yolu açtı!

Artvin'in Arhavi ilçesine bağlı Kamilet Vadisi'nde hidroelektrik santral (HES) yapmak isteyen Eyner Enerji Üretim Şirketi, Artvin İl Özel İdaresi'nin, 'imar planı onaylanıp kesinleşmeden faaliyet yapılamaz' uyarısına rağmen sondaj yolu açtı...

Tokat Çevre Yolu'nun köprü inşaatı başladı!

Tokat Çevre Yolu'nun heyelan riski olan bölgelerde Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından ihale edilerek yaklaşık 7 ay önce başlatılan çalışmalar kapsamında 80 metre uzunluğunda köprü yapımı için temel çalışmaları başladı....

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesi : BoardWalk!

Klk Yapı Basın Ekspres Yolu projesinin adı BoardWalk oldu. 500 adet bağımsız birimin yer aldığı BoardWalk Basın Ekspres projesi bu yıl sonunda ön satışa sunuluyor...

ODTÜ Yolu'nun asfalt serim çalışması başlatıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Anadolu Bulvarı Konya Yolu bağlantısının ODTÜ'nün içinden geçen bölümünde asfalt serim çalışması başlandı. Toplamda 100 iş makinesi ile çalışmalar devam ediyor..

Corner Life Güneşli Basın Express Yolu evinizin yeni adresi!

İstanbul'un yatırım merkezi Basın Express Yolu, evinizin yeni adresi. Şehrin merkezi Corner Life Günşli'de yaşam başlıyor. Projede daire fiyatları 197 bin 800 liradan başlangıç gösteriyor...

Pazarçayırı Sultaniye yolu yenileniyor!

Ekipler, Suadiye’den Kartepe kayak merkezine ve mesire alanlarına ulaşım sağlanan yolda yenileme çalışması yaptı. Yol Pazarçayırı ve Sultaniye köylerine ulaşımda da kullanılan grup yolu özelliğini taşıyor.

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileniyor!

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yol için yapılan ağaç sökme işlemi tamamlandı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yol için bayramın son gecesinde çalışma başlattı. ODTÜ Ormanı'ndan geçecek yol için yapılan ağaç sökme işlemi Kurban Bayramı'nın son günü tamamladı..

tut yolu çökme Haberi

tut yolu çökme


Tut İlçe Karayolunun 10. kilometresinde yağışlardan dolayı çökme meydana geldi. 14 Kilometrelik Tut Karayolunun 10. Kilometresinde yağışların ardından çökme meydana gelince Karayolları Adıyaman Şube Şefliği ekipleri önlem aldı. Ağbelin Tepesi olarak bilinen bölgedeki çökme nedeniyle işaretlemeler yapılarak yol tek şeritten veriliyor.

Sürücüler ve vatandaşlar, dolgu yapılan yolun ilk yağışla birlikte çökmesinin ileride daha büyük tehlikelere işaret ettiğini belirterek, biran önce önlem alınması gerektiğini dile getirdiler.

Yetkililer, karayolundaki çalışmaların tamamlanmadığını, hala müteahhit firmanın sorumluluğunda olduğunu ve yaşanabilecek olumsuzlukların giderileceğini ifade etti. Ayrıca bazı bölgelerde toprak kayması olduğu için yola dökülen kaya ve toprak yığınlarının ekipler tarafından temizlendiği...