18 / 05 / 2024

Tütüncü Han

Tütüncü Han

1992 yılında tarihi Ünyon Han, diğer adıyla Tütüncü Han satılığa çıkartılmış. Bankalar Caddesi'nin girişinde bulunan ve bugün banka binası olarak kullanılan tarihi hanın 3 bin 744 metrekare kullanım alanı varmış.

Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç var: GYODER'den konut ve kira fiyatlarını düşürmek için öneriler!

GYODER Başkanı Neşecan Çekici, Türkiye'de bütüncül konut politikasına ihtiyaç olduğunun altını çizerek, TCMB'nin konut ve kira fiyatlarını düşürmek için gündeme getirdiği önerileri değerlendirdi. İşte o açıklama...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

Otomatik kapanma teknolojisiyle bu ütüye gözü kapalı güveneceksiniz! İşte 11 Şubat 2023 fiyat listesi

Ütüm çok çabuk bozuluyor diyen ev hanımları için Tefal, üstün buhar gücü ile özel bir kireç yönetim sistemini bir araya getirerek ütünüzün ömrünü uzatıyor. En zorlu kırışıklıkların bile üstesinden gelen motor gücüne sahip Tefal ütü ev hanımları tarafından terih ediliyor.

Tefal Buharlı Ütü 2.149 TL! Özellikleri neler? En uygun fiyata nereden alınır? İşte 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tefal buharlı ütü güvenli otomatik kapanma ve sterilize edici buhar gücü sayesinde dikkatleri üzerine çekiyor. Leke riskini engelleyen ve kaygan tabana sahip Tefal buharlı ütü ev hanımları tarafından çokça tercih edilmektedir. İşte Tefal buharlı ütü 4 Şubat 2023 fiyat listesi

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Group İnşaat Turizm Otomotiv Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Vasfi Tütüncü ve Yusuf Tütüncü ortaklığında kuruldu.

A101’de hangi ütü markaları satılıyor? A101 indirimli ütü fiyatları 31 Ağustos 2022…

Küçük ev aletlerinden biri olan ütü ev hanımlarının en büyük ihtiyaçlarından biri… Sizler için A101’de satılan ütü modellerini ve fiyatlarını listeledik… Peki A101’de hangi ütü marka ve modelleri satılıyor? A101 ütü fiyatları 2022…

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Tütüncüler Petrol Madencilik Temizlik Malzemeleri İnşaat Elektrik Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. bugün Sarıyer'de Fatih Erdem tarafından kuruldu.

Tarihi Kiliseli Tüccar Han ticaret merkezi olacak!

Bolu Gerede'de Bizans dönemine ait ilk ticaret merkezi olan tarihi Kiliseli Tüccar Han'ın restore edilmesi için çalışmalara başlandı. Bu yıl içerisinde hizmete açılacak tarihi han içerisinde 25 odalı butik otel de yer alacak.

Kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşılmalı!

‘1-7 Mart Deprem Haftası’ dolayısıyla açıklamada bulunan GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu, Türkiye'de hayata geçen kentsel dönüşüm sürecine bütüncül yaklaşımla bakılması gerektiğini dile getirdi.

Hakan Tütüncü: Kepez'in gecekondu çehresi değişti!

Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Perihan-Esat Aral Okulu'nda devam eden spor salonu inşaatında yaptığı konuşmasında, ilçe genelinde yapılan çalışmalarla gecekondu çehresinin değiştirildiğini dile getirdi. 

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tütüncü Teknik Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Tütüncü tarafından kuruldu.

Tarihi Türkiye Han icradan satışa çıktı!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih'te bulunan tarihi Türkiye Hanı'nı satışa çıkardı. 9 Eylül'de ihalesi gerçekleşecek tarihi han için 42 milyon lira isteniyor...

Kahramanmaraş Büyükşehir'den çocuk kütüphanesi müjdesi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Necip Fazıl Kültür Merkezi arka kısmında yapımı süren yıkım çalışmalarını yerinde inceledi. Güngör, bölgeye bütüncül bir kültür merkezi kazandıracaklarını açıkladı.

Tütüncü Han Haberi

Tütüncü Han



SATILIK TARİHİ İŞHANI


İstanbul ve Türkiye'nin ticaretinin kalbi Karaköy'de Bankalar Caddesi'nin girişinde bulunan TARİHİ ÜNYON HAN


1 Bodrum, 1 Zemin ve 6 kattan ibaret Tarihi Ünyon Han'ın her katı 443 m2 olup binanın tümü 3744 m2 kullanım alanına sahiptir. Ulaşımı kolay ve tarihi izlerle dolu böyle bir işhanına sahip olmak isteyen kişi ve kuruluşların Lütfen P.K. 177 Mecidiyeköy/İSTANBUL adresine başvurmaları.


Hürriyet Gazetesi 23 Nisan 1992



Abdullah Kutalmış...