06 / 05 / 2024

Tuval Kent ne zaman teslim edilecek

Tuval Kent ne zaman teslim edilecek

Tuval Kent İldem satılık konut alanları 188 metrekare olarak tasarlandı. 2 bin TL taksitle daire sahibi olunabilen projede teslimlerin 2017 yılının son çeyreğinde yapılması öngörülüyor.

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı! Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge başvuruları başladı. Peki Kuzey Ankara Kent Girişi 4. Bölge son başvuru tarihi ne zaman? İşte Kuzey Ankara Kent Girişi ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, Başkent Emlak Konutları ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO Başkent Emlak Konutları'nın değeri ne kadar?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman?

Kuzey Ankara Kent Girişi 3. Bölge başvuru tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede toplam 16 adet konut bulunuyor.

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Taşkent 2. etap kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projenin kura çekilişi 10 Mayıs'ta yapılacak.

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman?

Konya Taşkent 2. etap kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 88 adet 2+1 konut, 52 adet 3+1 konut bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Emlak Konut GYO tarafından hayata geçirilen Başkent Emlak Konutları Ankara Çankaya ilçesine bağlı Mühye'de konumlandırılıyor. Peki Başkent Emlak Konutları daire fiyatları ne kadar?

Tuval Kent Kayseri fiyatları 2017!

Özkayseri İnşaat tarafından inşa edilen Tuval Kent Kayseri projesi 252 adet daire ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Tuval Kent Kayseri fiyatları 2017....

Tuval Kent İldem satış fiyatları 2017!

14 katlı altı blok halinde yükselen Tuval Kent Evleri projesi 252 adet daire ve 16 adet ticari birimden meydana geliyor. İşte Tuval Kent İldem satış fiyatları 2017...

Tuval Kent Kayseri teslim tarihi!

Tuval Kent Kayseri teslim tarihi Haziran 2017 yılı olarak belirtiliyor. Tuval Kent Evleri'nde fiyatlar 235 bin TL'den başlıyor...

Kayseri Tuvalkent adres!

Toplamda 252 adet daire ve 16 adet ticari birim bulunan Kayseri Tuval Kent'te ev fiyatları 235 bin TL’den başlayarak değişiyor...

Tuvalkent Kayseri güncel fiyat!

Haziran 2017’de teslim edilmesi öngürelen Kayseri Tuval Kent'te 252 adet daire ve 16 adet ticari birim bulunuyor...

Tuval Kent ne zaman teslim edilecek Haberi

Tuval Kent ne zaman teslim edilecek

Tuval Kent İldem satılık konut tipleri 3+1 şeklinde dizayn edildi. Özkayseri İnşaat imzası ile yükselen projede satışlar topraktan yapılıyor. 


Tuval Kent Konutları 14 katlı 6 bloktan oluşuyor. Kayseri İldem'de inşa edilen projede 252 adet daire bulunuyor. 


Kayseri Tuval Kent'te yüzde 25 peşinatta kalan bedel için Mayıs 2016 ve Mayıs 2017'de 2 ara ödeme yapılıyor, kalan bedel ise Özkayseri İnşaat bünyesinde 2 bin TL aylık taksitlerle ödeniyor. 


Tuval Kent İldem satılık ev fiyatları 210 bin TL ile 235 bin TL arasında değişiyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Ekim ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. 


Tel: 0352 232 69 52

Web: www.ozkayseriinsaat.com

Özge...