18 / 07 / 2024

Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisi

Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Yeniköy Köyü'ne yapılacak Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisini gezecek...

Türkiye dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri oldu!

Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İbrahim Ortaş, Türkiye'nin dünya genelinde toprak rezervleri azalan 20 ülkeden biri olduğunu söyledi.

Türkiye'deki tarım arazilerinde azalma yaşanıyor!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Ziraat Fakültesi Toprak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Orhan Dengiz, Türkiye'deki tarım arazilerinde azalma yaşandığını belirtti.

Türkiye'nin ilk suni yer altı suyu besleme tesisi İzmir'e yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından İzmir Küçük Menderes Havzası'nda Türkiye'nin ilk suni yer altı suyu besleme tesisi yapılacak.

Ankapark'ta teleferik direkleri dikiliyor!

Ankapark teleferik direklerinin montajı, enerji dağıtım merkezi besleme hattı kazısı ve dinozor çadırlarında çalışmalar devam ediyor. Peki Ankapark nerede adresi nedir? Ankapark ne zaman açılacak? Ankapark açılış tarihi nedir?

Apartmanda evcil hayvan besleme yönetmeliği!

Evcil hayvanlar, insan tarafından kültüre alınmış ve eğitilmiş hayvanlara deniyor. Kedi ve köpek gibi hayvan türlerinin beslenmesi yönetim planına bağlı oluyor. İşte Apartmanda evcil hayvan besleme yönetmeliği..

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kalsinasyon tesisini gezecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Balıkesir Yeniköy Köyü'ne yapılacak Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisini gezecek...

Rahşan Cebe, Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı oldu

1988 yılında İstanbul'da kurulan P&D, 1991 yılında Türk pazarında Cushman Wakefield'in iş ortağı olmuştu. P&D Gayrimenkul Danışmanları Genel Müdürü Rahşan Cebe, Cushman Wakefield Türkiye yönetici ortağı oldu.

Türk mermercisi ABD'deki krizden doğru stratejiyle çıkar

ABD'de ekonomik pusula hergün daha kötüyü gösterirken bu krizden en büyük darbeyi alan sektörlerden biri de şüphesiz inşaat oldu.

Yabancılar, İmar'dan beter her türlü yardıma hazırız

BDDK Başkanı Bilgin, İmarbank skandalında Türkiye'ye `cahil' diyen yabancıların aynı duruma düştüğünü söyledi. Bilgin `Bizi yeren ülkelerin bankalarında İmar'dan daha büyük kriz yaşanıyor. Yardıma hazırız' dedi.

Kira artışı ve sanayi bastırdı, enflasyon 'mektup' sınırını aştı

Mart ayında beklentilerin üzerinde çıkan enflasyon, Merkez Bankası'nın yüzde 4'lük yıllık hedefle uyumlu 'patika' olarak gördüğü yüzde 9.1'lik sınırı aştı. Yıllık enflasyon mart ayı itibariyle yüzde 9.15'e yükseldi, son 21 ayın rekoru kırıldı. Merkez Bank

Avrupalı'nın 5'te 1'i kadar boya tüketiyoruz

Yıllık boya tüketiminin 250-300 bin ton olduğu Türkiye'de, kişi başına düşen boya tüketiminin 2-3 litre arasında değiştiği bunun da Avrupa'da tüketilen boya miktarının 5'te 1'ine denk geldiği açıklandı.

Tüketici kredileri 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı

Tüketici kredileri, 28 Mart itibarıyla 678.5 milyon YTL artarak 71 milyar 401.8 milyon YTL'ye çıktı.

Türkiye'deki konutların % 80'i sigortasız

2007 yılında emlak sektörü yüzde 7 büyürken, bu büyümeye paralel olarak konut sigortasında da yüzde 10'luk bir artış yakalandı. Ancak buna rağmen Türkiye'deki toplam konut sayısı göz önüne alındığında, konut sigortası yaptırılma oranı hala yüzde 20'lerde.

Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisi Haberi

Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisi

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü Balıkesir Bigadiç, Yeniköy Köyü'ne Tüvenan Kolemanit Besleme Kapasiteli Kalsinasyon Tesisi yapmayı planlamaktadır.


Çevresel Etki Değerlendirmesi yönetmeliğine göre proje hakkında halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için 25 Aralık 2012 tarihinde saat 11:00'da Yeniköy Köyü Köy Kahvehanesi'nde halkın katılımı toplantısı gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için