03 / 05 / 2024

TÜYAK 2013 sonuçları

TÜYAK 2013 sonuçları

Sektörel Fuarcılık organizasyonuyla bu yıl üçüncüsü 14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında gerçekleşen TÜYAK 2013 – Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi’ne bin 500 kişinin üzerinde ziyaretçi katıldı...

Araçlarda hangi renk daha fazla değer kaybediyor? Şoke eden sonuçlar açıklandı!

Amerika’da 3 yaşındaki 1,3 milyondan fazla ikinci el otomobil üzerinden gerçekleştirilen araştırma ile otomobillere en fazla değer kaybettiren renkler belli oldu. iSeecars tarafından yapılan araştırmanın sonuçları yayımlandı.

2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi TUS sonuçları açıklandı! 

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM), 2023 Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı (TUS) 1. dönem yerleştirme sonuçları ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden açıklandı.

Ortak banka hesabı olan çiftler İçin şok edici araştırma sonuçları!

Ortak banka hesabına sahip olan çiftler için Journal of Consumer Resource dergisi kapsamında araştırma yapıldı. Araştırma sonuçları pek çok çifti şaşkınlığa uğrattı. İşte detaylar!

Türkiye İMSAD Sektör Raporu'nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı kuruluşu olan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) her ay hazırlanan Aylık Sektör Raporu’nun Nisan 2023 sonuçları açıklandı.

Bakanlıktan deprem ataması! Sonuçlar açıklandı mı? Tıklayıp öğrenin!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, deprem bölgesinde görev almak isteyen doktor, hemşire ve tüm sağlık çalışanları için talep sistemi açıldığını aktarmıştı. Bu nedenle Sağlık Bakanlığı deprem ataması sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merak konusu oldu.

Akaryakıta gelen zamların araç kullanımını nasıl etkilediği araştırıldı… Sonuçlar çarpıcı gerçeği ortaya çıkardı!

Araştırma şirketi Ipsos, araç sahiplerinin geçmişe göre bugünkü kullanma durumları, araçları ile alışverişe, işe gitme ya da hafta sonu gezmeye gitme davranışlarını mercek altına aldı. İşte araştırmanın detayları…

Pütürge kura sonuçları 14.02.2022!

Pütürge kura sonuçları 14.02.2022 haberimizde yer alıyor. İşte Pütürge kura sonuçları 14.02.2022 ve proje detayları...

Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması sonuçları 4 Şubat'ta açıklanıyor!

Türkiye’den konut alan yabancılar ile konut satışından sonra yaşanan süreçlerin masaya yatırıldığı Yurtdışı Yatırımcı Tutum ve Davranış Araştırması’nın sonuçları 4 Şubat'ta açıklanacak.

Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1!

Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 haberimizde yer alıyor. İşte Isparta Sütçüler 2. Etap kura sonuçları kazananlar listesi 2+1 ve 3+1 ve Isparta Sütçüler kura sonuçları 2020...

Maskülen Sektörde Kadın Olmak araştırma sonuçları 16 Aralık'ta açıklanıyor!

Gayrimenkulde Kadın Liderler Platformu, "Maskülen Sektörde Kadın Olmak" araştırma sonuçlarını 16 Aralık 2019 Pzartesi günü açıklıyor...

Kentsel Dönüşüm ve Metropolde Yaşlanmak araştırmasının sonuçları açıklanacak!

İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen araştırmanın sonuçları 25 Eylül'de üniversitenin rektörlük binasında kamuoyuyla paylaşılacak...

Afyon Dinar TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Afyon Dinar TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 42 adet konut bulunuyor. 

TOKİ Artvin kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ Artvin kura sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 77 adet konut bulunuyor.

TÜYAK 2013 sonuçları Haberi

TÜYAK 2013 sonuçları

TÜYAK 2013’te 70 akademisyen, bilim adamı ve yangın uzmanı 10 oturum, panel ve konferansta yangın güvenliğini tartıştı.

TÜYAK 2013 – Yangın ve Güvenlik Sempozyumu ve Sergisi, TÜYAK -  Türkiye Yangından Korunma ve Eğitim Vakfı ve Yangından Korunma Derneği Onursal Başkanı ve TÜYAK 2013 Yangın ve Güvenlik Sempozyum ve Sergisi Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdurrahman Kılıç ve TÜYAK Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Turanlı’nın konuşmalarının ardından düzenlenen açılış töreniyle başladı. Sektörün önde gelen firmalarının ve isimlerinin katılımlarıyla gerçekleşen TÜYAK 2013’ün ana teması "Yüksek Yapılarda Yangın ve Güvenlik" oldu.

Bin 500 kişi ziyaret etti

14-15 Kasım 2013 tarihleri arasında WOW Convention Center’da düzenlenen TÜYAK 2013’te yangın güvenliği alanında en son teknolojilerden oluşan yangın güvenliği çözümlerini sergileyen firmalar yeni iş fırsatları yaratma şansı buldu. Gerçekleştirilen...