05 / 07 / 2024

Tüyap Bursa fuarı ne zaman

Tüyap Bursa fuarı ne zaman

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında yapılacağını belirtti.

Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı 16-18 Eylül 2021'de!

Tureks Uluslararası Fuarcılık tarafından Türkiye'de 16-18 Eylül tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk kez yapılacak "Prefabrik, Modüler, Mobil Ev ve Yapı Sistemleri Fuarı"  250 katılımcı firma ve 20 bin ziyaretçi hedefi ile sektörün buluşma noktası olacak.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı başladı!

Girişin ücretsiz olduğu Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı kapılarını açtı. Fuar 16 Kasım'a kadar devam edecek...

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Bursa Yapı Fuarı'nı 26 bin 814 kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen Bursa Yapı Fuarı ve Rising City Gayrimenkul Fuarı kapılarını kapattı. Her iki fuara da dört gün boyunca toplam 26 bin 814 ziyaretçi geldi.

ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi açıldı!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi ile Eskişehir Kitap Fuarı'nın açılışına katıldı. Açılışta konuşan Varank, "Bu merkez 50 yıllık bir özlem. Elbette bu merkeze kavuşuyor olmamız bir tesadüf değil'' dedi.

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mega Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Oğuz Talat Keleş tarafından kuruldu.

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Yağcı tarafından kuruldu. 

Türk Ytong ürünleri, Yapı İstanbul Fuarı'nda sergilendi!

-8-12 Mayıs 2018 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen 41’inci Uluslararası Yapı İstanbul Fuarı’nda Yapı malzemesi sektörünün lider kuruluşu Türk Ytong yer aldı.

Assan Panel Tüyap Yapı Fuarı'na katıldı!

Assan Panel, Tüyap Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul’a ve Project Qatar Fuarı’na katılarak, birbirinden özel ve inovatif ürünlerini ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Sayak İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hırdavat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayak İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hırdavat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Saim Yakut tarafından kuruldu.

Bursa gayrimenkul fuarını 46 bin kişi ziyaret etti!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve TÜYAP Bursa Fuarcılık AŞ işbirliği ile gerçekleştirilen Bursa İnşaat ve Dekorasyon Fuarı ile Bursa Rising City Gayrimenkul Fuarı'nı 5 günde 46 bin kişi ziyaret etti. 

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbir Taahhüt Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Birgül ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Tüyap Bursa fuarı ne zaman Haberi

Tüyap Bursa fuarı ne zaman


Rising City Bursa Gayrimenkul Fuarı'nın Tüyap Bursa Fuarcılık ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda, İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD) ve Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası (BEMO) işbirliği ile hazırlandığını belirten Tüyap Bursa Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, fuarın 12-16 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde sektörü yeniden bir araya getireceğini söyledi. Fuarın bu yıl kentsel dönüşüm projelerinin de kapsama dahil olması ile iki salondan üç salon kapasitesine çıktığını ifade eden Ersözlü, her bütçeye hitap eden yatırım olanaklarını ziyaretçilerin beğenisine sunmaya hazırlandıklarını vurguladı. 


İki yıl öncesine kadar Bursa İnşaat Fuarı kapsamında Konut Projeleri Özel Bölümü olarak düzenlenen fuarın 2015 yılında 82 firmanın katılımı ile Bursa Gayrimenkul adı ile ilk defa organize edildiğini dile...