04 / 05 / 2024

TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı

TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı

Sur Çelik Kapı, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı'nda açtığı stantla görücüye çıktı. Güvenilir sistemiyle hırsızlığa son veren Sur Çelik Kapı, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

Türkiye’nin 3 büyük bankasından 18 yaşını doldurmuş kişilere ödeme yapılacak! ATM’den tek tuşla alabilirsiniz

Acil nakit ihtiyacına karşı Türkiye’nin 3 büyük bankasından nakit avans kampanyası geldi.

Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'na onay çıkmadı!

İBB tarafından proje ve finansı hazırlanan, şehrin batı yakasındaki 3,5 milyon kişiye hizmet sunacak olan 18,4 kilometre uzunluğundaki Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu'nun Cumhurbaşkanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan onay çıkmadı.

TÜYAP Samsun 5. Mobilya Dekorasyon Fuarı sona erdi!

KOSGEB’in destek ve işbirlikleri ile 10 - 15 Mart tarihleri arasında TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlendi.

Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın açılıyor!

Ekonominin lokomotif sektörlerinden olan ve Tüyap tarafından Eskişehir’de bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Tüyap Eskişehir İnşaat Fuarı yarın kapılarını ilk kez açacak.

Türkiye'de 3,2 milyon hektar alana "özel statülü" koruma!

Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Genel Müdürlüğünün doğal güzellikleri koruma faaliyetleri kapsamında Türkiye'de 3 milyon 211 bin hektar alanda koruma çalışmaları yapılıyor.

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Greenist Taahhüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi  bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Onay tarafından kuruldu.

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kursan Grup Taahhüt Yapı Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kulcan tarafından kuruldu.

Dolunay Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dolunay Taahhüt Yapı İnşaat Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevinç Uzun tarafından kuruldu.

Nivelman Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nivelman Mühendislik İnşaat Taahhüt Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Akgün ve Veysi Serihan tarafından kuruldu.

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akyürek Taahhüt Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 TL sermaye bedeli ile Serhat Akyürek tarafından kuruldu.

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armem Duş İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Musta Salik tarafından kuruldu. 

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Çakır Architecture İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakır Architecture İnşaat Taahhüt Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet İsmail Çakır tarafından kuruldu. 

TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı Haberi

TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı

Sur Çelik Kapı kalitesini Samsun ve bölge halkı ile buluşturan CNR Yapı Malzemeleri, TÜYAP Samsun 3. İnşaat Fuarı’nda açtığı stantla yoğun ilgi görüyor. 2014 yılından bu yana Samsun, Amasya, Tokat, Giresun ve Ordu bölgelerinin Sur Çelik Kapı bayiliğini üstlenen CNR Yapı Malzemeleri, güvenilir kapıları Karadenizlilerle buluşturmanın gururunu yaşıyor.


BELGE TESCİLLİ GARANTİ

Sur Çelik Kapı hakkında bilgi veren CNR Yapı Malzemeleri sahibi Turgut Çınar, “CNR Yapı Malzemeleri’ni 2014 yılında faaliyete geçirdik. Kurulduğumuz yıldan bu yana Sur Çelik Kapı'nın Samsun, Amasya, Tokat, Giresun ve Ordu Bayiliğini yapıyoruz. Sur Çelik Kapı güvencesi ile Samsun’da en iyi projelerde yer alıyoruz. Kapıya vizyon getiren Sur Çelik Kapı, kapıdan öte güvenlik üretiyor. Kapıya güvenilirlik kazandıran Sur Çelik Kapı, emniyet ve güven konusunda en uç noktaya gelmiştir. Amerika...