09 / 05 / 2024

TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı

TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı

1996 yılında Beylikdüzü'nde Ortadoğu'nun en büyük fuar ve kongre merkezinin inşaatı devam ediyormuş. 106 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa edilen fuar merkezi 11 milyon dolara mal olmuş.

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu komiteleri üyelerini seçti. İşteTürker Proje Gayrimenkul'ün yönetim kurulu komiteleri üyeleri...

Yavuz Işık, yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), 24 Haziran'da yaptığı 34. Olağan Genel Kurulunda yeni Yönetim ve Denetim Kurulu Üyelerini açıkladı. Yavuz Işık, Yeniden Türkiye Hazır Beton Birliği Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Türker Proje Gayrimenkul yönetim kurulu üye adaylarını seçti!

Türker Proje Gayrimenkul, ortakların onayına sunulmak üzere Sezai Bekgöz ve Cemal Mutlu'nun Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliklerine aday gösterilmelerine karar verdi. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Akfen GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Akfen GYO Yönetim Kurulu, Türk Ticaret Kanununun 390 (4). maddesi hükümleri uyarınca işbu Yönetim Kurulu Kararında yer alan hususların tüm Yönetim Kurulu üyelerinin onayına sunulması sonucunda yönetim kurulu üyelerini seçiyor.

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo intibak yasasını değerlendirdi!

Türkiye Yapı Tasarruf Finansman Derneği Kurucu Genel Başkanı ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo, intibak yasası hakkında değerlendirmelerde bulundu. 

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Türker Proje yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Türker Proje'nin Yönetim Kurulu Başkanlığına Attila Türker, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ali Nuri Türker'in seçilmelerine, Dilek Türker, Yasemin İhsanTürker, Leyla Yasemin Türker, Simla Türker Bayazıt, Mahmut Kerem BİLGİN'in Yönetim Kurulu Üyeleri olarak görev ifa etmelerine karar verildi.

Mehmet Tanrıverdi, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekilli oldu!

Halk GYO'nun 24 Haziran 2020 tarihinde yapılan 2019 yılı Olağan Genel Kurul toplantısında seçilen Yönetim Kurulu'nun gerçekleştirmiş olduğu toplantısında, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesi kararlaştırıldı. 

TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı Haberi

TÜYAP Yönetim Kurulu Başkanı



Dinlerin buluşacağı fuar merkezi


Beylikdüzü'nde inşaatı süren TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin programı 1998 yılına kadar dolu.


Merkez'de kilise, sinegog ve mescit gibi ibadet mekanları yan yana bulunacak.


Şule YÜCEBIYIK


   TÜRKİYE'nin hatta Ortadoğu'nun en büyük fuar ve kongre merkezinin inşaatı İstanbul Beylikdüzü'nde sürüyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin yapımı 11 ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak 12 Eylül tarihinde açılacak.

   Toplam 106 bin metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen Merkez ileri inşaat teknolojisi ile çok amaçlı olarak planlandı. 12 dönüm üzerinde fuar standı kurabilme imkanı olan Merkez'in bünyesinde 9 bin kişilik Türkiye'nin en büyük kongre salonu, 20 bin kişilik...