18 / 05 / 2024

Tuzköy evleri

Tuzköy evleri

Konutlarının yapı taşlarında karın zarı kanserine neden olan erionit adlı madde bulunması nedeniyle "kanserli köy" olarak bilinen Nevşehir'in Gülşehir ilçesine bağlı Tuzköy beldesinde, vatandaşlar için 142 yeni konut yapılacağı bildirildi...

Yenitepe Kadıköy Evleri teslim tarihi!

Yenitepe Kadıköy projesinde daire bedelinin yüzde 75'ine kadar banka kredisi kullanılabiliyor. Projede 1.100 tane daire yer alıyor. İşte Yenitepe Kadıköy Evleri teslim tarihi...

Yenitepe Kadıköy Evleri fiyatları!

Yenitepe Kadıköy Evleri fiyatları 438 bin TL 'den başlangıç gösteriyor. Toplam 1.100 tane daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılında gerçekleşecek.

Mira Zekeriyaköy Evleri!

Ocak ayında satışa çıkacak olan Mira Zekeriyaköy Evleri konut projesi ikiz villa, bahçe dubleks ve çatı dubleks olarak planlanan dairelerden oluşuyor. Projede toplamda 36 adet daire yer alıyor.

Kentev Kurtköy Evleri nerede?

İhya İnşaat tarafından hayata geçirilen Pendik Kentev Kurtköy projesinde yer alan dubleks dairelerde 30 metrekare açık teras yer alıyor. Peki satış süreci devam eden Kentev Kurtköy Evleri nerede?

Kentev Kurtköy Evleri Pendik!

Toplamda 2 bin 600 metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Kentev Kurtköy Evleri Pendik projesinin satış süreci devam ediyor. Projede daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nin 7 bin metrekaresi yeşil alan olarak tasarlandı. Projede satışlar Ocak ayında başlayacak. Mira Zekeriyaköy Evleri iletişim numarası 0212 202 92 46.

Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri, AHM Grup Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 36 adet daire yer alıyor. Peki Mira Zekeriyaköy Evleri nerede?

Mira Zekeriyaköy Evleri görselleri!

Mira Zekeriyaköy Evleri'nde yer alan konutların alanları net 133 metrekare ile 282 metrekare arasında değişiyor ve 3+1 ile 7+2 daireler bulunuyor. İşte Mira Zekeriyaköy Evleri görselleri..

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık!

Mira Zekeriyaköy Evleri satılık daire teslimleri 2015 yılının Mart ayında gerçekleşecek. 14 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen projede 3+1 ve 7+2 daire tiplerine yer veriliyor.

Mira Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi!

Mira Zekeriyaköy Evleri projesinde 20 adet ikiz villa, 8 adet bahçe dubleks ve 9 adet çatı dubleks yer alıyor. İşte Mira Zekeriyaköy Evleri teslim tarihi...

Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim teslim edilecek?

Yenitepe Kadıköy'de daireler 438 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede toplam 1.100 tane daire bulunuyor. Peki Yenitepe Kadıköy Evleri ne zaman teslim teslim edilecek?

Mira Zekeriyaköy Evleri projesinin lansmanı Ocak'ta!

AHM Gayrimenkul imzasını taşıyan Mira Zekeriyaköy Evleri projesi 36 lüks konuttan meydana geliyor. Mart 2015'te teslim edilecek olan Mira Zekeriyaköy Evleri'nin lansmanı ocak ayında yapılacak...

Köy Zekeriyaköy Evleri satılık!

Köy Zekeriyaköy Evleri satılık daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 olarak tasarlandı. 1.3 milyar TL yatırımla hayata geçirilen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Tuzköy evleri Haberi

Tuzköy evleri

Tuzköy Belediye Başkanı Ümit Balak, gazetecilere yaptığı açıklamada, beldelerindeki Yeni, Hürriyet ve Cumhuriyet mahallelerinde bulunan konutların yapı taşında yer alan "erionit" isimli maddenin karın zarı kanserine neden olduğunu anımsattı. 


Karın zarı kanserinin Türkiye'de en yaygın ve sıklıkla görüldüğü merkezin beldeleri olduğunu ve bugüne kadar çok sayıda kişinin bu nedenle hayatını kaybettiğini belirten Balak, bu mahallelerdeki evlerde ikamet eden vatandaşlar için 2007 yılında, o dönemki adıyla Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Afet İşleri Genel Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucu kanser riski taşımadığı bilimsel araştırmalarla da belirlenen Evrenin Etekleri mevkisinde 245 yeni konutun yapıldığını bildirdi.


Ümit Balak, daha sonra bu mahallelerde kanser riski taşıyan 142 konut daha belirlendiğini ifade ederek, şöyle konuştu:


"Uzmanların yaptığı araştırmada daha önce kanserojen madde içerdiği belirlenen konutların bitişiğinde bulunan evlerde de aynı...