28 / 04 / 2024

tuzla 2014 projeleri

tuzla 2014 projeleri

5 yılda 30.000 kooperatif dairesine iskan ve ruhsatını veren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Yedi Evler Mevkii sakinlerine de tapularını teslim ederek bugüne kadar 9950 tapu dağıtımı gerçekleştirdi.

Şadi Yazıcı: Aydınlı’ya vizyon projeler kazandırmaya devam edeceğiz!

Şadi Yazıcı, Aydınlı Mahallesi’nde vizyon projeler kazandırmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Yazıcı, Fuar Alanı, Kültür Merkezi, Sağlık Ocağı, Havaray, ulaşım projeleri, bölge parkı yatırımları ile bölgenin cazibesinin artacağını söyledi.

Tuzla'ya Su Ürünleri Hali geliyor!

Temmuz'da açılacak Gürpınar Su Ürünleri Hali'nden sonra Tuzla Su Ürünleri Hali projesine başlayacak. Çalışmaların devam ettiği Tuzla Su Ürünleri Hali projesinin ne zaman başlayacağı henüz belli değil...

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

TOKİ Tuzla 2016!

60 bin konut hedefinin yüzde 15'ini İstanbul'da hayata geçirecek olan TOKİ, Tuzla için düğmeye bastı. TOKİ Tuzla 2016 projeleri kapsamında Orhanlı Konutları ihaleye çıkıyor...

Tuzla Marina açılışa hazırlanıyor!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak..

Tuzla Marina Mart 2015'te hizmette!

Tuzla Belediyesi, 2014 yılında çok sayıda projesini hayata geçirerek dolu dolu bir yıl yaşadı. Vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Marina da 2015 yılında hizmete açılacak

Tuzla Şelale Restaurant açıldı!

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın vizyon projeleri arasında yer alan Tuzla Şelale Park'ta Şelale Restaurant & Cafe ve Tuzla Belediyesi Bay ve Bayan Havuzlarının açılışı birlikte gerçekleştirildi.

Mersin'in 2015 projeleri ve yatırımları açıklandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 2014 yılı sona ererken, geride kalan 9 ayda yaptıkları çalışmalar ve 2015 yılı projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Melih Gökçek: 2014'te yüzlerce değişik projeye imza attık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent Ankara’nın değerine değer katan dev projeleri üretmeye devam ettiklerini söyledi. Gökçek; 2014’te dopdolu projelere imza atılan, hafızalara kazınacak bir yıl olarak geride kaldı, dedi.

Yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri!

Gayrimenkul projelerinde yılbaşı kampanyaları başladı. İnşaat sektörünün önde gelen firmaları satışı devam eden gayrimenkul projelerinde uyguladıkları özel kampanyalarla 2014 yılını uğurlamaya hazırlanıyor. İşte yılbaşı kampanyalı gayrimenkul projeleri...

Halk GYO, 2014'te kârını yüzde 82 arttırdı!

Halk GYO, Eylül 2014 itibariyle öz kaynaklarını 798 milyon TL'ye çıkartırken, tamamlanan ve devam eden projeleri ile gayrimenkul portföy 1.5 Milyar TL seviyelerine yükseltti.

Tuzla elektrik kesintisi 17 Aralık 2014 saati!

17 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Tuzla elektrik kesintisi 16 Aralık 2014 süresi!

16 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

tuzla 2014 projeleri Haberi

tuzla 2014 projeleri

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Aydıntepe Mahallesi Yedi Evler Mevkii sakinlerine verdiği sözü tuttu. 

Yedi Evler Mevkii'nde yapılan imar uygulaması ile 250 vatandaş daha tapusuna kavuştu. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vatandaşlara tapularını Aydıntepe Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen törende dağıttı. 


"Tapu sorununu öncelik edindik" 


2009 yılında verdiği sözleri hatırlatan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "Tuzla'da 2009 yılında bir gelecek hayaliyle yola çıktık. Tuzla'da imar sorunları, tapu, iskan ve ruhsat konuları tartışılmasın, tartışmamız geleceğe yönelik olsun istedik" dedi. 


"Belediyecilik hizmetlerimizde tapu sorununu öncelik edindik" vurgusunda bulunan Başkan Yazıcı, "Mülkiyet hakkı kutsaldır. 5 yılda Tuzla'nın yüzde 95'inde planlamayı tamamladık. Bugüne kadar 9700 tapu dağıttık. 30 bin kooperatif dairesine iskan ve ruhsat verdik. Hiç kimsenin inanmadığı, inanmak istemediği bir süreci tüm zorluklarına rağmen tamamladık....