07 / 05 / 2024

Tuzla 2015 projeleri

Tuzla 2015 projeleri

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın girişimleriyle İETT'nin Tuzla'daki toplu taşımalara 2 yeni hat eklendi, 3 hattın sefer sayıları arttırıldı, 4 hattın ise güzergahı uzatıldı.

Tuzla'ya 2015'te dev marina geliyor!

Tuzla'da arsa ve konut değerlerini şimdiden artıran marina projesi 2015 Mayıs'ında açıldığında bölgede ciddi istihdam sağlayacak. Marina'da Venedik benzeri tasarım, otel, AVM ve dev bir akvaryum yer alacak.

İş GYO'nun 2 projesine birden Gold LEED sertifikası!

İş GYO'nun Tuzla Teknoloji & Operasyon Merkezi ve Tuzla Karma Projeleri, LEED ile ödüllendirildi. 

TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için çalışmalar başladı!

Türkiye’nin konut ihtiyacını karşılamakta baş rolü oynayan TOKİ Tuzla ve Pendik projeleri için düğmeye bastı.

Metro ve Havaray projeleri Tuzla’da konut fiyatlarını artırdı!

Tuzla’da, inşaatına çok yakın bir sürede başlanması beklenen metro ve Havaray projeleri, konut fiyatlarını etkiledi.

TOKİ Tuzla 2016!

60 bin konut hedefinin yüzde 15'ini İstanbul'da hayata geçirecek olan TOKİ, Tuzla için düğmeye bastı. TOKİ Tuzla 2016 projeleri kapsamında Orhanlı Konutları ihaleye çıkıyor...

Tuzla'ya 2015'te hangi yatırımlar yapıldı?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Marina gibi dünya çapındaki vizyon projesinin hizmete açılmasının yanı sıra Türkiye’nin ilkleri arasına giren hizmetlerini 2015 yılında da sürdürdü...

2015 Aralık'ta satışa çıkacak konut projeleri!

1 Kasım 2015 Erken Genel Seçimleri sonrasında canlanan inşaat sektörü, yıl bitmeden yeni projelerini satışa sunmaya hazırlanıyor. İşte İstanbul'da satışa çıkacak olan 2015'in son projeleri...

Bodrum gayrimenkul projeleri Emlak 2015’te görücüye çıkıyor!

Bodrum’un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı’nda görücüye çıkıyor.

Bodrum emlak projeleri Emlak 2015'te görücüye çıkıyor!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

Bodrum gayrimenkul projleri Emlak 2015'te sergilenecek!

Bodrum'un konut ve iş merkezi projeleri 4-8 Kasım 2015 tarihleri arasında ITF Fuarcılık AŞ tarafından düzenlenecek Emlak 2015-Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

2015 Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri!

Sonbaharla birlikte yeni projelerini bir bir satışa çıkaran inşaat sektörü, lansmanlar için bu yıl seçimi bekliyor. Bazı firmalar ise Ekim'de satışa çıkmayı bekliyor. İşte Ekim'de satışa çıkacak konut projeleri...

TOKİ Tuzla'da 374 adet konut yaptıracak!

TOKİ İstanbul Tuzla Orhanlı Mahallesi'nde 374 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

TSMD Mimarlık Türkiye Projeleri paneli düzenlendi!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenen Türkiye Projeleri panel serilerinin ilki Seranit Grup sponsorluğunda “Eğitim Yapıları” temasıyla 17 Eylül 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi’nde yapıldı.

Cityscape Global 2015'te 4 Türk projesi finalist oldu!

Cityscape Global 2015 Fuarı'nda "Cityscape Awards for Architecture in the Emerging Markets" programı ile öne çıkan mimarlık projeleri ödüllendiriliyor. Finalistler arasında 4 Türk projesi var.

Tuzla 2015 projeleri Haberi

Tuzla 2015 projeleri

İETT'nin Tuzla -Kartal Metro Hattı hizmete başladı, Tuzla-Sabiha Gökçen Havaalanı hattı ise 23 Şubat'tan itibaren hizmet verecek. Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, vizyon projelerle çekim merkezi haline gelen ve nüfus yoğunluğu artan Tuzla'da ulaşım alanında hem yeni oluşan taleplerin karşılanması hem de mevcut sistemde revize taleplerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İETT Genel Müdürlüğü'ne iletildi. Vatandaşlardan gelen talepler ve tespit edilen ihtiyaçlar göz önüne alınarak yapılan görüşmeler sonunda, Tuzla'nın hem şehir içi hem de yakın çevresiyle ulaşımını kolaylaştıracak yeni çözümler sağlandı. Tuzla'da özellikle Emlak Konutları ve TOKİ Konutları ile Aydınlı, Tepeören ve Akfırat'ı yakından ilgilendiren şehir içi hatlarda yeni düzenlemeler yapılarak ihtiyacı karşılayan çözümler sağlandı. Tuzla'nın diğer ilçelerle bağlantısında ise özellikle iş, eğitim ve barınma konuları öncelik alınarak yeni...