28 / 04 / 2024

tuzla alt gelirli evleri toki

tuzla alt gelirli evleri toki

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yaklaşık 2 ay içinde, yapımı tamamlanan veya halen sürmekte olan 8 bin 529 konutu satacak.

Tuzla’da 275 site için çözüm masası kuruldu

Tuzla'da yer alan tüm konut sitelerinin tek bir çatı altında toplanması için hayata geçirilen ‘Tuzla Konut Siteleri Masası’ projesinin tanıtımı yapıldı. Ev sahipliğini Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın yaptığı programa 275 site yöneticisi katıldı.

TOKİ açıkladı! 2+1 daireler 619 bin lira

TOKİ uygun fiyatlı konutları ile orta gelirli ve alt gelirli vatandaşları ev sahibi yapmayı sürdürüyor. TOKİ Ankara’da Çubuk Aşağıçavundur 484 konut projesi için hamle yaptı. Bu proje kapsamında alt gelirlilere, 2+1 daireler 619 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılacak.

Altında sert düşüş! Altın fiyatları tuzla buz oldu! 3 Ekim 2023 Salı altın fiyatları

Altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Geçen haftadan itibaren sert düşüş kaydeden altın fiyatları adeta tuzla buz oldu. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 3 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

Altın tuzla buz oldu! Fiyatlar düşüyor! Altın almak ve satmak isteyenler acil baksın! 18 Ağustos altın fiyatları

Altın fiyatları aşağı yönlü seyrine haftanın son işlem gününde de devam ediyor. Ons altın dün beş ayın dip seviyesini görürken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştıyor. Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? 18 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi! 16 Haziran Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları haftayı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Fed faiz kararı sonrasında düşüşe geçen altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Elinde altını olanlara kırmızı kodla uyarı geldi. 16 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Gram altın bugün ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Altının onsu 1933 dolara kadar gerilerken gram altın ne kadar oldu? 30 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları.

Altında büyük deprem! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları

Altın fiyatları, seçime sayılı günler kala ekonomideki belirsziliğin etksiiyle gerilemeye devan ediyor. Altın fiyatlarında resmen büyükn deprem oldu! Altın fiyatları tuzla buz oldu! Gram, çeyrek, yarım altın ne kadar oldu? 23 Mayıs altın fiyatları.

Gümüş fiyatları tuzla buz oldu! Gümüş alalım mı? İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı!

Gümüş fiyatları geçtiğmiz hafta 18 TL seviyesine kadar yükselirken bu hafta tuzla buz oldu. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gümüşün rotasını açıkladı.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olan acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 9 Mart 2023 

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu. 1850 dolara kadar yükselen ons altın 1814 seviyelerine kadar sert düştü. Peki altın fiyatları bugün ne kadar?  Elinde altını olan acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 9 Mart 2023.

Altın resmen tuzla buz oldu! Gram altın şu anda 1.134 TL! Altın fiyatları yükselecek mi? sorusunun net yanıtı geldi!

Altın fiyatları bugün resmen tuzla buz oldu. Gram altın şu anda 1134 TL'den işlem görüyor. Peki altın fiyatalrı yükselecek mi? İşte sorunun net yanıtı...

Tuzla’da deprem teyakkuzu! Binalar boşaltıldı, yıkım başladı!

Kahramanmaraş merkezli depremlerini ardından olası bir deprem tehlikesi yaşayan İstanbul’un en riskli ilçelerinden Tuzla’da, orta hasarlı olduğu belirlenen binaların yıkım süreci başladı.

Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Elinde altını olanlar acilen baksın! 17 Şubat 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Haftanın son işlem gününde de düşüşe geçen altın fiyatları resmen tuzla buz oldu. Elinde altını olanlar acilen baksın! 17 Şubat 2023 altın fiyatları.

Gram altın 6 haftadan sonra en dip seviyeye düştü! Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Acil bakın

Son dakika altın fiyatları milyonlarca vatandaşın odağında olmaya devam ediyor. Altın fiyatları bugün 6 haftadan sonra en dip seviyeye düştü! Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Acil bakın.

tuzla alt gelirli evleri toki Haberi

tuzla alt gelirli evleri toki

Konut almak isteyenlerin başvuruları, nisan sonuna kadar kabul edilecek. TOKİ'nin alt gelir grupları için İstanbul-Tuzla'da yaptırdığı 984 konuttan almak isteyenler, 11-31 Mart günleri arasında Tuzla Belediyesi'ne başvuracak. Ayrıca, Adana-Seyhan Zincirlibağlar konutlarından almak isteyenlerin başvuruları, 3 Mart-30 Nisan günleri arasında, Kahramanmaraş-Afşin konutlarında almak isteyenlerin başvuruları 26 Şubat- 14 Mart günleri arasında, Kayseri-Melikgazi 6'ncı ve 7'nci etap konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 3 Mart-30 Nisan günleri arasında, Yalova-Hacımehmetli konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 26 Şubat-7 Mart günleri arasında ve Zonguldak-Ereğli konutlarından almak isteyenlerin başvuruları 25 Şubat-30 Nisan arasında kabul edilecek.