06 / 05 / 2024

tuzla arazi

tuzla arazi

Tuzla ilçesinde İller Bankası mülkiyetinde yer alan deniz kıyısındaki 50 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açıldı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuyla ilişkin soru önergesi hazırladı...

İstanbul'da imarlı arazi fırsatı! Sakın kaçırmayın!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Tuzla Merkez'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 15 Aralık 2022 tarihinde yapılacak.

Üsküdar Belediyesi Maltepe ve Tuzla'da 2 arazi satacak!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Maltepe ve Tuzla'da yer alan 2 adet araziyi satışa çıkardı. Söz konusu araziler konut+park+yol imarlı.

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

May Arazi Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Güleryüz tarafından kuruldu.

Tuzla Tepeören imar kararlarına yargıdan iptal kararı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Tuzla Tepeören'de, 240 dönüm arazi için alınan yapılaşma kararı yargı tarafından iptal edildi.

Tuzla'da 50 bin metrekarelik arazi imara açıldı!

Tuzla ilçesinde İller Bankası mülkiyetinde yer alan deniz kıyısındaki 50 bin metrekarelik alan yapılaşmaya açıldı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin konuyla ilişkin soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Silivri ve Tuzla'ya yeni proje!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Silivri'de ve Tuzla'da arazi ürettiklerini ve orada sosyal konut yapmaya başlayacaklarını ifade etti.

Tuzla’daki askeri arazi imara açıldı!

Tuzla'da yer alan Jandarma Komando Tabur Komutanlığı Kışlası’nın yanındaki arazi imara açıldı. Mülkiyeti belediyeye ait araziye konut yapılacak.

Vizyon Park Tuzla Residence yükseliyor!

Vizyon Park Tuzla Residence 11 dönüm arazi üzerinde yüksliyor. Proje 6 katlı 6 blokta 1 + 1, 2+1, 3+1, 4+1, 4+2'lerden oluşuyor.

Radisson Blu Tuzla'da açıldı!

CARLSON Rezidor Hotel Group'a bağlı Radisson Blu markasının İstanbul'daki ilk SPA oteli Tuzla'da açıldı. Toplam 55 bin metrekarelik arazi üzerine inşaa edilen otelin yatırım ve inşaatını Kolin İnşaat ve Turizm gerçekleştirdi...

Alarko Tuzla Orhanlı’ya konut yapacak!

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2006 yılında yapı ruhsatını aldığı Tuzla Orhanlı’daki arsası üzerinde konut yapacak. 104 dönüm alana sahip olan arazi daha önce üniversite olarak planlanmış ve sonra iptal edilmişti…

Tuzla Piyade Okulu arazi davası sonuçlandı!

Tuzla Kiremit Fabrikası varisleri ve Kutmangil Ailesi'nin 50 yıldır devam eden arazi davalarında sona gelindi. Hazine araziyi Kutmangil Ailesi ve kiremit fabrikası varisleri arasında paylaştırdı...

Duravit,Tuzla'ya fıstık çamı ormanı kuracak

İstanbul'un Tuzla ilçesinde 3,5 dönümlük arazi alan Duravit, bölgeyi fıstık çamı ormanına dönüştürecek

Fiyapı'dan Fi-Yaka Tuzla 3'te 69 bin TL'ye!

Fi-Yapı'nın 15 Ocak'ta satışa çıkardığı Fi-Yaka Tuzla 3 projesinde fiyatlar 69 bin TL'den başlıyor

tuzla arazi Haberi

tuzla arazi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yargının Tuzla ilçesinde İller Bankası mülkiyetinde yer alan deniz kıyısındaki 50 bin metrekarelik alanın yapılaşmaya açılmasına ilişkin ‘iptal’ kararını göz önünde bulundurmadı. 

Sözcü'de yer alan habere göre; CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuyu TBMM gündemine taşıdı ve soru önergesi sundu. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, konuya ilişkin şöyle konuştu:

- Mahkeme, imar ve şehircilik ilkelerine aykırı olarak yapılan plan için daha önce ‘yürütmeyi durdurma' ardından da ‘iptal' kararı vermesine rağmen neden ısrarınızın sebebi nedir?

- Olası bir Marmara depreminde toplanma alanı olarak ihtiyaç duyulabilecek bu alanının ticari bir alana dönüştürülmesinde, hangi kamu yararı görülmektedir?

- Bölgeye yeni bir yapılaşma getirerek bölgeyi adeta yaşanmaz kılacak bu plan değişikliği neticesinde oluşacak yeni nüfus yoğunluğu hesaba katılmış...