28 / 04 / 2024

Tuzla Aydınlı satılık arsa

Tuzla Aydınlı satılık arsa

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

Tuzla Aydınlı'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul Defterdarlığı Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Tuzla Aydınlı'daki konut imarlı arsayı ihale usulü ile satışa sunuyor..

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Tuzla Belediyesi 2 adet arsa satıyor! Tuzla Aydınlı'da imarlı arsa fırsatı!

İstanbul İli Tuzla Belediye Başkanlığı, Tuzla Aydınlı Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları! 300 bin TL peşinatla!

Tuzla Aydınlı Havakent satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Hava Kent Tuzla Aydınlı satışa çıktı! Yeni proje!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin yeni projesi Hava Kent Tuzla Aydınlı'da satışlar başladı. Projede toplam 105 konut yer alıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler'de çalışmalar tam gaz!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Tuzla Aydınlık Evler projesindeki çalışmaların son durumuna ilişkin açıklamalarda bulundu.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihi 2021 haberimizde yer alıyor. Peki, KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kuraları ne zaman çekilecek? KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler kura tarihleri 2021...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler ön başvuru tarihi bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler ön başvuru tarihleri ve detayları...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler başvuruları başladı!

KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilecek Aydınlık Evler projesinin temeli bugün atıldı. Dev projede başvurular bugün itibarıyla başladı.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler projesinin temeli yarın atılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından Tuzla Aydınlı'da inşa edilen Aydınlık Evler Projesi'nin temeli yarın atılıyor.

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat!

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede?

KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte KİPTAŞ Tuzla Aydınlık Evler nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Tuzla Aydınlı satılık arsa Haberi

Tuzla Aydınlı satılık arsa

Tuzla Belediyesi, 7 adet arsasını satışa çıkardı. Arsaların toplam muhammen bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL olarak açıklandı.

Aydıntepe, Aydınlı, Tepeören ve İstasyon Mahallelerinde bulunan konut imarlı arsaların satış ihalesi 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. ve 45. Maddelerine göre Belediye Encümen Salonunda 13 Mart 2020 Cuma günü Saat: 14.30 ile 15.30 saatleri arasında Açık ve Kapalı Teklif Usulü ile yapılacak.

İlan metni:
TUZLA BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İHALE İLANI

1-Belediyemize ait taşınmazların satış ihalesi, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 36. ve 45. Maddelerine göre Belediyemiz Encümen Salonunda 13.03.2020 Cuma günü Saat:14:30 ile 15:30 arasında Açık ve Kapalı Teklif Usulü ile yapılacaktır.

2-488 Sayılı Damga Vergisi kanununa istinaden ( binde 5.69) damga vergisi tahsil edilecektir.

3-Şartname Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 250,00₺ karşılığında satın...