10 / 05 / 2024

Tuzla Belediyesi hizmet binası

Tuzla Belediyesi hizmet binası

1999 yılında Tuzla'da yapılacak 40 katlı, 120 metrelik belediye hizmet binası ve alışveriş kompleksi Tuzla'nın en yüksek yapısı olacakmış. Tuzla Belediyesi'nin kendi imkanlarıyla yaptıracağı bina 25 milyon dolara mal olacakmış.

İstanbul Tuzla Belediyesi 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiralayacak!

İstanbul Tuzla Belediyesi Cami ve Aydıntepe Mahallesinde yer alan 2 adet taşınmazı 10 yıllığına kiraya vereceğini ilan etti. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanda konuya ilişkin tüm detaylar açıklandı.

Tuzla Belediyesi, İçmeler'de konut satıyor! Ev alacaklar dikkat! 

Tuzla Belediyesi, İstanbul ili, Tuzla ilçesi, İçmeler Mahallesi'nde yer alan 1 adet konutu satıyor. İşte fiyatı ve merak edilen ayrıntılar...

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Tuzla Belediyesi'nden 73.6 milyon TL'ye satılık 6 gayrimenkul!

Tuzla Belediyesi, Tuzla ili, Aydınlı, İstasyon ve Tepeören ilçelerinde yer alan gayrimenkulleri 73 milyon 574 bin 225 TL'ye satıyor...

Tuzla Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 5 konut!

Tuzla Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan, Tuzla ilinde yer alan 5 konutu 11 milyon 528 bin 66 TL'ye satıyor...

İBB'den Tuzla Belediyesi'ne kreş için yer tahsisi talebi!

İBB'nin 'Yer gösterin kreş yapalım' talebini eleştiren Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, "İBB’nin Tuzla’da 82 tane parseli var. Bu parsellerde hizmet alanları var, spor alanları var, sosyal ve kültürel alanlar var. Tüm bunlar varken ‘Siz bize yer gösterin biz kreş yapalım’ diyorlar” dedi.

Tuzla Belediyesi'nden 17.8 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Tuzla Belediyesi'ne ait olan toplam 7 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların toplam bedeli 17 milyon 844 bin 315‬ TL...

Tuzla Belediyesi hizmet binası Haberi

Tuzla Belediyesi hizmet binası



İlk gökdelen


Temeli Pazar günü atılacak olan 40 katlı, 120 metrelik belediye hizmet binası ve alışveriş kompleksi Tuzla'nın en yüksek yapısı olacak.


2 yılda tamamlanması planlanan dev kompleksin 25 milyon dolara mal olacağı açıklandı...


Oteli de olacak


   OTEL, restoran, belediye hizmet binası, alışveriş merkezi ve açık otoparkın bulunacağı dev kompleks, Anadolu Yakası'nın yeni çekim merkezlerinden biri olacak. Tuzla Belediyesi'nin İçmeler Şifalı Sular mevkinde tamamen kendi imkanları ile gerçekleştireceği dev binanın 20 bin metrekarelik yeşil alanı da olacak. ŞENOL BAŞTAKAR


Başkan Güllüce gururlu


HİZMET VE KAZANÇ


Tuzla Belediye Başkanı İdris Güllüce, ''Hem yeni bir hizmet binasına, hem de belediyeye gelir sağlayacak bir merkeze kavuşacağımız için...